U bent hier

Blog

In deze WordFit-blog deel ik heel wat dingen die in me opkomen, die ik interessant vind om met jullie te delen of gewoon info uit de online coachingprogramma’s die ik ontwikkelde.

Uiteraard krijgen de 4 zaken die nodig zijn om je goed in je vel te voelen en te bruisen van energie (= fit worden) hier hun plaats:

  1. Een gezonde, gevarieerde manier van eten
  2. Regelmatig, op een verantwoorde manier bewegen en…
  3. Jezelf voldoende rust en ontspanning gunnen en ook durven nemen (tips om te onthaasten, goed slapen, een correcte manier van ademen, …)
  4. De juiste mindset. Ook tussen je oren en je ingesteldheid moet (het) goed zitten om je goed in je vel te voelen…

Ik wil je dus informeren en inspireren zodat ook jij kan fit worden. Niet voor niets is het mijn levensmissie zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde en energieke levensstijl. Wil ook jij je niet goed in je vel voelen en bruisen van energie? Dat wens ik je in ieder geval toe!

Fitte groeten,

Fré Heylen, uw fitheidscoach

 

Fitheidscoach Fré Heylen WordFit.be

 

Varia

Bij een school vissen of een zwerm spreeuwen heerst er een soort van zelfregulatie. Zonder specifieke afspraken of regels gaan ze allemaal dezelfde richting uit. Dat is toch ook hetgene je wil bekomen binnen je organisatie, neen? Dat kan met het Vitaal bedrijf-programma van WordFit waarvan de workshop Positieve werkidentiteit een onderdeel vormt. Ontdek er hier meer over.

Varia
Regelmatig geven bloggers hun ongezouten mening over de online coachingsprogramma's van WordFit. Her vind je een eerste verslag van Joni van www.hoofdstukdrie.be. Zij volgde ons online BBB-programma. Dit met de bedoeling haar lichaam tegen de zomer te verstevigen. Lees hier haar relaas...
Voedingsadvies

Ontdek hier het recept van zelfgemaakte havermoutpistoletjes. Makkelijk te bereiden, lekker en gezond! Omdat het toch niet altijd brood hoeft te zijn hé ;-). Laat ze smaken!

Rust & ontspanning

Bij WordFit draait het om je goed in je vel voelen... En als je de lotto wint zal dat ongetwijfeld wel helpen. Maar ja, die kans is naturlijk redelijk klein en heb je zelf niet echt in de hand. Wat je wel zelf kan bepalen is je slaappatroon. Ontdek hier meer over het verband tussen slapen, de loterij winnen en je goed voelen!!

Voedingsadvies

Scheuten zitten boordevol vocht, enzymen en vitamines. Ideaal dus om regelmatig aan je voeding toe te voegen. Waar elke soorten heb je zoal? En hoe zien ze eruit? Ontdek er meer over in dit blogartikel.

Varia

Na het Kick Off-event van de Anita campagne #moveyourbodynotyourboobs, dat we organiseerden in de WordFit-studio, was het afgelopen dinsdag tijd voor de eerste training... Ontdek er hier meer over!

Varia
WordFit-media maakt videocontent voor bedrijven die hun product of dienst (dat te maken heeft met een fitte levensstijl) in de kijker willen zetten. Momenteel zijn we bezig met een campagne voor het BH-merk Anita dat recentelijk met een heel goede sportbeha op de markt kwam. Daarvoor begeleidt Fré Heylen (oprichter van WordFit en professioneel fitheidscoach) een groep bloggers naar de 10 Miles van Antwerpen. Bekijk hier de aftermovie van het 'Kick Off'-event!!
Bewegen

De Rocker is een heel geschikte oefening om te leren neutraal te blijven in je onderrug. Het is belangrijk hiermee zoveel mogelijk bezig te zijn… Als je rechtstaat, als je zit maar dus ook tijdens het uitvoeren van spierverstevigende oefeningen. Daarnaast leer je er ook mee om vanuit je bekken te bewegen!

Voedingsadvies

Af en toe eens toegeven aan 'n verleiding en dus ‘zondigen'? Moet zeker kunnen! Zo lang je er maar niet mee overdrijft. Maar wat is nu te veel? En wat kan door de beugel? Ontdek hier de 6e Basisregel van het WordFit-voedingsplan!

Pagina's

ONLINE COACHING

De uniek uitgewerkte ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA'S helpen jou je doel te bereiken. Op je eigen tempo! Wil je je algemeen fitter worden, efficiënter en sneller lopen of je ganse lichaam verstevigen? Je rugpijn aanpakken? Gezond leren eten en indien nodig gewicht verliezen? Dit kan! Schrijf je nu in voor één van de online begeleidingsprogramma's.

Ik wil hierover meer info »

GETUIGENISSEN

Soms vinden mensen het nog wat raar om online begeleid te worden naar hun doel. Totdat ze zelf ervaren dat het werkt natuurlijk... Maar totdat ook jij je laat begeleiden kan het wel inspirerend zijn om ervaringen te lezen van mensen die je voorgingen. Lees de inspirende verhalen en ontdek hoe anderen geholpen werden door de uniek uitgewerkte online begeleidingsprogramma’s van WordFit!

Lees getuigenissen »

GRATIS EBOOKS

Download hier de GRATIS EBOOKS van WordFit. Ze bundelen heel wat nuttige en waardevolle info die je zeker gaat helpen. Alles heel duidelijk beschreven en dus heel goed te begrijpen. Ook werkt hetgene je gaat lezen motiverend en zet je aan tot actie! Alvast eerste stap naar een gezondere, actievere en dus fitte levensstijl.

Download nu (1 van) de gratis WordFit e-books »