Getuigenis BBB-programma WordFit

 

Hey WordFit'er,

 

Aan mensen die één van onze online begeleidingstrajecten volgen vragen we ook alijd even om feedback. We kunnen tenslotte altijd bijleren en eventueel aanpassingen doorvoeren.

In dit blogartikel vind je de getuigenis van een dame die ons BBB-programma (voor het verstevigen van je lichaam) volgde.

 

 

Feedback BBB-programma WordFit

We zetten hieronder nog even de vragen en antwoorden op een rijtje...

 

De correcte lichaamshouding bij elke oefening. En ook welke spieren je precies verstevigt.
 
 
Duidelijke oefeningen aangereikt om aan de slag te gaan. En vooral thuis aan de slag te gaan. Als alleenstaande moeder heb ik weinig tijd om me te verplaatsen en moet ik ook steeds opvang zoeken... Met dit programma is dit probleem alvast opgelost. Alleen moet je wel de discipline hebben om het ook effectief te doen!
 
 
 
Ik heb meer energie. Ik voel me ook fitter. Ik hijg niet meer als ik bovenaan de trap kom. Ik kan mijn kinderen opheffen zonder problemen. Kleren zitten losser.
 
 
 
Moeilijkheidsgraad valt heel goed mee. Vooral door de duidelijke video's. Het moeilijkste vind ik nog altijd het bracen.
 
 
 
Niets! De video's in combinatie met de tekst is perfect. Werkt heel motiverend. Ben ook blij dat je afprintmogelijkheden voorzien hebt, zodat we altijd kunnen teruggrijpen naar de reeks oefeningen.
 
 
Ja

 

 

Meer info over online coaching?

Kijk hier

 

 

 

Ook interessant...

 

 

 

 

Thuis lichaam verstevigen

Ga ook jij thuis aan de slag?

Lees er meer over...
MEER INFO

 

 

 

Nog meer GETUIGENISSEN ontdekken?

 

 

VERHALEN VAN ZIJ DIE JE VOORGINGEN...

... bij het volgen van onze ONLINE COACHING?
Ontdek ze hier

 

 

Lichaam verstevigen

Ontdek het programma

€ 67,00 

536 actieve WordFit'ers

 

Met het ‘BBB’-programma ga je niet alleen je buik, billen en borstspieren verstevigen. Neen, je krijgt stap per stap oefeningen mee om effectief alles steviger te laten aanvoelen!

Je krijgt niet alleen spierverstevigende oefeningen mee… Ook oefeningen waarbij je je conditie kan verbeteren en indien nodig vet kan verliezen, zitten in dit complete online programma verwerkt!

Bovendien ga je merken dat de info die je meekrijgt makkelijk toepasbaar is in je dagdagelijkse leven! Op naar een stevigere en strakkere body…

  • 20 meest efficiënte spierverstevigende oefeningen
  • thuis makkelijk toepasbaar!
  • Bonus: cardio-oefeningen
  • Leer hoe je makkelijk trainingen kan plannen