Beter, sneller en blessurevrij lopen

Lopen is een heel geschikte manier om aan je fitheid te werken. Maar... het is en blijft wel een blessuregevoelige sport. Daarom is het belangrijk je lichaam goed voor te bereiden op de niet te onderschatten impact die lopen heeft op je lichaam. In feite ga je je lichaam beter leren lopen!

 

€ 67,00 

  • 512 actieve WordFit'ers

6 maanden toegang tot al onze informatie.


Deelnemers
512 leden
Wil jij
Effectief bewezen stappenplan
op praktijk gebaseerde begeleidingstraject
motivatiesysteem per e-mail en sms
6 maanden toegang tot alle info

Over deze cursus

Bij elke stap die je tijdens het lopen zet, komt er 2 tot 3 maal je lichaamsgewicht op al je gewrichten en pezen terecht. Daarom is het belangrijk je lichaam specifiek klaar te stomen om beter, efficiënter en blessurevrij te kunnen lopen. Door het aanleren van een correcte lichaamshouding, ademhaling en goed gefundeerde opwarming raak je al een heel eind. Als je dan ook nog eens aanleert hoe een correct bewegingspatroon eruitziet en je de juiste spiergroepen verstevigt, ga je merken dat het lopen veel vlotter gaat verlopen. De meeste mensen gaan gewoon lopen zonder hiervoor hun lichaam specifiek te trainen. Als je gaat voetballen, volleyballen of tennissen leer je toch ook eerst een bepaalde techniek aan?! Met dit Fit to Run-programma leer je je lichaam beter lopen!

Getuigenissen


Ik ben nu 2 maanden 'onderweg' om fitter door het leven te kunnen gaan. Ik pas nu dagelijks zaken als die correcte houding en ademhaling, het losmaken van nek en schouders, het inplannen van m'n tussendoortjes, ... toe. Ik slaap beter en heb bijvoorbeeld ook bijna geen last meer van m'n rug!

Ik plan zelfs drie momenten per week in waarbij ik bewust tijd maak voor mezelf en wat spierverstevigende oefenignen uitvoer... Wie had dat ooit gedacht?!

De online coaching van WordFit is echt een aanrader...

Ilse V., Lokeren, 31 jaar

3 jaar na het volgen van onze online coaching:

Hey Fré,

 
Het gaat zeer goed met mij. Grootste doorbraak voor mij was het vinden van een goede balans in m'n voedingspatroon. 
Ik denk nog vaak aan de 80-20% regel...
 
Ben zeer blij dat ik jullie online programma gevolgd heb.
Dat heeft me de boost gegeven om door te zetten in wat ik nu bereikt heb. 
 
Bedankt hiervoor!

Grts 
Stijn VdW, Herenthout, 38 jaar

Lees meer getuigenissen

Lesgever

Frédéric HeylenFrédéric Heylen

Fré begon zelf frequenter te lopen na zijn studies in Leuven. Uit schrik dat er na zijn opleiding, waarbij er zo goed als dagelijks werd gesport, ineens een zwart gat zou volgen. Een gat met meer gewicht . Regelmatig liep hij de 20 kilometer van Brussel, de Antwerp 10 Miles of, dichter bij huis, de halve marathon van HeistLoopt. In 2013 liep hij de marathon van Instanbul in 3u 30min. Zelf raakte hij zelf nog niet geblesseerd maar door het begeleiden van mensen merkte hij wel dat er vele anderen wel last ondervonden…