Mentale rust vinden

Lijkt het alsof je nooit echt rust vind in je hoofd? Altijd maar denken... 

Dit kan een enorme fysieke last opleveren. Soms zelfs met lichamelijke klachten tot gevolg... Omdat er steeds meer mensen hiervan last hebben ontwikkelden we in samenwerking met een relaxatietherapeute/mindfullnesstrainer dit online Relaxatie-programma. Zodat ook jij kan leren rust te vinden, zowel in je lichaam als je hoofd...

 

Mentale rust vinden

€ 169,00 

  • 1688 actieve WordFit'ers

6 maanden toegang tot al onze informatie.


Deelnemers
1688 leden
Wil jij
6 relaxatiemethodes
mogelijkheid tot telefonisch contact met experte
op praktijk gestoeld begeleidingstraject
motivatiesysteem per e-mail en sms
6 maanden toegang tot alle info

Over deze cursus

In een fitte levensstijl is rust en ontspanning ook immens belangrijk. Maar wat doe je als je wel veel fysieke rust neemt maar nooit echt rust vind in je hoofd? Vroeg of laat uit zich dat in stress, slecht slapen, allerlei kleine of grote 'pijntjes' in je lichaam, ... 

Daarom bundelden we in dit programma 6 relaxatiemethoden. Elke week krijg je er een nieuwe mee. Tussendoor ontvang je nog wat bijkomende info en uiteraard ook motiverende mails en SMS’en om aan de slag te blijven met de meegekregen info (zoals bij elke online coachingstraject van WordFit).

Bij elk begin van een nieuwe maand zijn er slechts 50 plaatsen beschikbaar. Dit omdat we de online coaching toch persoonlijk willen houden. Zo kan je elke weekdag telefonisch of via mail contact opnemen met Tanja, de WordFit-relaxatietherapeute. 

 

Getuigenissen


Ik ben nu 2 maanden 'onderweg' om fitter door het leven te kunnen gaan. Ik pas nu dagelijks zaken als die correcte houding en ademhaling, het losmaken van nek en schouders, het inplannen van m'n tussendoortjes, ... toe. Ik slaap beter en heb bijvoorbeeld ook bijna geen last meer van m'n rug!

Ik plan zelfs drie momenten per week in waarbij ik bewust tijd maak voor mezelf en wat spierverstevigende oefenignen uitvoer... Wie had dat ooit gedacht?!

De online coaching van WordFit is echt een aanrader...

Ilse V., Lokeren, 31 jaar

3 jaar na het volgen van onze online coaching:

Hey Fré,

 
Het gaat zeer goed met mij. Grootste doorbraak voor mij was het vinden van een goede balans in m'n voedingspatroon. 
Ik denk nog vaak aan de 80-20% regel...
 
Ben zeer blij dat ik jullie online programma gevolgd heb.
Dat heeft me de boost gegeven om door te zetten in wat ik nu bereikt heb. 
 
Bedankt hiervoor!

Grts 
Stijn VdW, Herenthout, 38 jaar

Lees meer getuigenissen

Lesgever

Tanja De BackerTanja De Backer

Tanja is dagdagelijks actief als relaxatietherapeut, psychomotorisch therapeut gespecialiseerd in angst en depressie en mindfulnesstrainer. Zij gaf in het verleden ook al fysieke Relaxatie-lessenreeksen in de WordFit-studio te Bouwel. Nadien ging ze hard aan de slag om de daarbij meegegeven info te bundelen in een online coachingstraject. Niet alleen door dingen neer te schrijven maar ook door audiofragmenten op te nemen die jou gaan helpen mentaal tot rust te komen.