Rugpijn verminderen

Heb jij ook wel eens last van je rug? Geen reden tot paniek! 70% van de Vlamingen krijgt vroeg of laat af te rekenen met lage rugpijn. Bijna één op vijf kreeg hier zelfs afgelopen jaar mee te maken. Gelukkig gaat het meestal over onschuldige rugpijn. Deze kan effectief worden verminderd. Dit door door rekening te houden met bepaalde adviezen en ook regelmatig te blijven bewegen! Die krijg je mee door het volgen van dit Weg met die Rugpijn-programma.

€ 67,00 

  • 437 actieve WordFit'ers

6 maanden toegang tot al onze informatie.


Deelnemers
437 leden
Wil jij
Effectief bewezen stappenplan
Op praktijk gebaseerde begeleidingstraject
Motivatiesysteem per e-mail en sms

Over deze cursus

Eerlijk is eerlijk. Indien je last hebt van ernstige rugpijn dan zal dit programma niet plots al je rugproblemen verhelpen. Maar dat neemt niet weg dat personen met ernstige rugklachten ook gebaat bleken met heel wat informatie uit dit programma.

 Je krijgt stap per stap, in goed verstaanbare en duidelijk geschreven taal heel wat nuttige info mee. Alles wordt extra verduidelijkt aan de hand van video’ en beeldmateriaal. 

Al deze informatie bleek in het verleden sowieso interessant voor iedereen die last had van rugklachten. In welke mate dan ook...

 

Getuigenissen


Ik ben nu 2 maanden 'onderweg' om fitter door het leven te kunnen gaan. Ik pas nu dagelijks zaken als die correcte houding en ademhaling, het losmaken van nek en schouders, het inplannen van m'n tussendoortjes, ... toe. Ik slaap beter en heb bijvoorbeeld ook bijna geen last meer van m'n rug!

Ik plan zelfs drie momenten per week in waarbij ik bewust tijd maak voor mezelf en wat spierverstevigende oefenignen uitvoer... Wie had dat ooit gedacht?!

De online coaching van WordFit is echt een aanrader...

Ilse V., Lokeren, 31 jaar

3 jaar na het volgen van onze online coaching:

Hey Fré,

 
Het gaat zeer goed met mij. Grootste doorbraak voor mij was het vinden van een goede balans in m'n voedingspatroon. 
Ik denk nog vaak aan de 80-20% regel...
 
Ben zeer blij dat ik jullie online programma gevolgd heb.
Dat heeft me de boost gegeven om door te zetten in wat ik nu bereikt heb. 
 
Bedankt hiervoor!

Grts 
Stijn VdW, Herenthout, 38 jaar

Lees meer getuigenissen

Lesgever

Frédéric HeylenFrédéric Heylen

Fré studeerde af als Bachelor Lichamelijke Opvoeding en liep tijdens zijn laatste jaar stage op de Rugscholing-afdeling van de Katholieke Universiteit Leuven (KUL). Nadat hij afstudeerde ging hij zich nog verder verdiepen in dit thema. Zo volgde hij in zowel Vlaanderen als Nederland nog bijkomende cursussen om mensen af te helpen van hun rugpijn. Eerst hielp Fré mensen enkel via persoonlijke begeleiding af van hun rugklachten. Nadien goot hij de methodiek die hij hierbij gebruikte in het online Weg met die Rugpijn-programma.