Meer energie en je beter in je vel gaan voelen

"Setting your dreams, life and body in motion."

Online en toch persoonlijke coaching op weg naar jouw fitheid.

 

Je eigen leven weer in handen nemen door hulp te vragen. Het klinkt tegenstrijdig, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Een personal coach kan je leren om weer de baas van je eigen lichaam te worden!

Vroeger had alleen een topsporter een coach. Iemand die schema's in elkaar steekt, een dieet samenstelt en dat ondersteunt, prestaties bewaakt... Dit is niet langer alleen voor (top)sporters, maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Mensen worstelden zich vroeger soms door hun leven heen, stonden in het midden van hun druk-druk-druk leventje, ze ervaarden stress en andere (kleine) belemmeringen, voelden zich niet goed in hun eigen lichaam, … Maar toch kwam het niet echt in hen op dat ze daar misschien dingen aan konden veranderen. Ze bekeken het dag per dag en gingen door.

Nu willen mensen zichzelf maken! Daarbij leggen we de lat meestal bijzonder hoog, dus is het verstandig hierbij een expert te raadplegen die je hierbij kan helpen. Een goede coach maakt dat je op kortere termijn dichter bij die ‘hoge lat’ komt. Samen werken we aan het bereiken van je doelen.

Daarvoor is een goede ondersteunende en actieve begeleiding voor nodig... Bij WordFit zit je daarvoor aan het juiste adres!

 

Je doorloopt een begeleidingstrajct waarbij je zo goed als dagelijks een mailtje krijgt met tips, advies of aanmoedigende woorden. Elk ding dat je uiteindelijk meer doet dan dat je nu niet doet en een positieve bijdrage betekent voor je gezondheid en energiepeil, maakt uiteindelijk het verschil. Vele kleintjes maken groot...

 

Zo laat ik je allereerst nadenken over je ademhaling... Heb jij er ooit al eens over nagedacht over hoe je ademt? Hoe dikwijls? Vele mensen hebben er nog nooit over nagedacht. Ook weten vele Vlamingen (en Nederlanders) vaak niet waarom ze kleine lichamelijke kwaaltjes ervaren. Vaak door een iets of wat verkeerde lichaamshouding, zittende levensstijl en/of verkeerd bewegingspatroon. Dat is dus ook heel belangrijk om dit even voor jezelf na te gaan!

 

Vraag je je af hoe dit dan kan via online begeleiding? Je krijgt telkens alle info uitgelegd in een video. Daarnaast staat alles nog eens heel duidelijk uitgelegd. Telkens met verduidelijkende foto's.

Je kan altijd terecht met je vragen. Binnen 24 uur krijg je daar ook zeker antwoord op. En daarenboven is er ook nog altijd de mogelijkheid om een fysieke coachingsafspraak te maken natuurlijk...

 

 

Fitheid = het gevoel je GEZOND en ENERGIEK te voelen.

Jij wil toch ook fit worden? Je goed in je vel voelen en bruisen van energie?

 

Daarvoor zijn volgende 4 zaken noodzakelijk:

             

  GEZONDE EN GEVARIEERDE VOEDING

Het gaat niet over wat je wel en niet mag eten... WordFit laat je nadenken over 'waarom je eet'! Enkel op die manier kan je blijvend je voedingsgewoontes aanpassen. Natuurlijk krijg je ook mee welke voedingsmiddelen wel en niet gezond zijn, van welke voedingsmiddelen je energie krijgt, heel wat receptjes, ... Maar belangrijker is dat je je voedingsgewoontes en -gedrag leert aanpassen!


            

   VOLDOENDE EN CORRECT BEWEGEN   

Je hoeft niet noodzakelijk te sporten! Vaak maken kleine aanpassingen al een groot verschil. Na een tijdje krijg je allerlei info en oefeningen mee die je op een correcte manier, om zo de kans op blessures tot een minimum te beperken, laten bewegen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en in beeld gebracht met videootjes.


           

VOLDOENDE RUST EN ONTSPANNING

In deze gejaagde maatschappij is het belangrijk om die rust en ontspanning te nemen. Jezelf die te gunnen! Deze durven te nemen... Maar het kan vaak makkelijker dan je denkt. Je krijgt allerlei tips en trics mee die je helpen onthaasten, te luisteren naar je lichaam, ...

 

       

        DE JUISTE MINDSET

Je mag de eerste drie zaken nog zo veel toepassen als je wil, als het tussen je oren niet goed zit... Dan ga je je nog niet goed in je vel voelen! Je leert onder andere jezelf accepteren zoals je bent, positief te denken, meer te lachen, ... Kortom, allemaal zaken die er toe bijdragen dat jij je beter in je vel voelt!

 

Online lifestyecoaching WordFit.be

De hierboven benoemde aspecten komen alle 4 uitgebreid aan bod in het online Voel je goed in je Vel-programma. Dit coachingsprogramma dat loopt over 6 maanden is het meest uitgebreide online begeleidingsprogramma van WordFit.

Met 'n verantwoord opgebouwde fasering gaat deze online lifestylecoaching er er geleidelijk aan voor zorgen dat ook jij fit wordt en je dus gezond en energiek gaat voelen.

 

Hoe werkt dat nu, zo'n online lifestyle coachingsprogramma?

Het betreft een online begeleidingsprogramma. Bekijk het als een boek. Maar dan online… Een e-book dus.

Wel een e-boek waarbij je de informatie stap per stap krijgt aangereikt! Want geef toe, heb jij al dikwijls een boek over een dieet, trainingsmethode of levensstijl ineens uitgelezen? En alles wat er in stond ook succesvol toegepast? Vaak is het te veel informatie in één keer…

Om je echt te helpen geeft WordFit jou ‘ten gepaste tijde’ info mee waardoor je het ook echt kunt volhouden. Je doorloopt een proces waardoor je gegarandeerd succes boekt.

Gedurende 6 maanden krijg je stap per stap informatie aangereikt. Dit aan de hand van video's, foto's en documenten. Die krijg je allemaal te zien in jouw persoonlijke WordFit-inloggedeelte.

 

 

 

Schrijf je nu online in voor het online begeleidingsprogramma om te gaan bruisen van energie!

Goed in je vel door WordFit.be

Betalen kan veilig via onderstaande methodes.

 

Concreet?

 • Jij vult eerst even je WordFit-startdossier in. Zo krijgen we een goed zicht op je situatie en je doelen! Nadien gaan we samen aan de slag...
 • We beginnen we bij de basis: correct en rustig ademen! Vaak vergeten maar super belangrijk voor je gezond- en fitheid.  
 • Ook je voeding is belangrijk! Eerst laten we je nadenken over je huidige voedingspatroon. Enkel op die manier lukt het om je gewoontes om te gooien. En dan krijg in 7 fases telkens nieuwe info. Alles wordt verantwoord opgebouwd zodat je je nieuwe voedingsgewoontes ook daadwerkelijk kan volhouden! Uiteindelijk kom je op een punt dat je nooit nog anders wil eten! En ja, ook eens 'zondigen' mag zeker wel. Het moet zelfs af en toe... Het wordt een echte levensstijl!

  Dit is eigenlijk de informatie uit het WordFit-voedingsplan (afzonderlijk € 129) dat volledig verwerkt zit in dit Voel je goed in je Vel-programma.
 • Je krijgt uitgelegd hoe je een correcte lichaamshouding aanneemt. Onder andere door onze zittende levensstijl groeien we terug naar hoe onze voorouders zich voort bewogen... Voorover gebogen! Vaak met rug- en nekklachten tot gevolg. Dit is info uit ons Weg met die Rugpijn-programma (afzonderlijk € 69). Ook dat online begeleidingsprogramma zit verwerkt in dit Voel je goed in je Vel-programma.
 • Ook wordt je geleerd hoe vaak en op welke manier je best beweegt. Bewegen, niet noodzakelijk sporten! Ik kan je al vertellen dat je met elk uur 2 minuten bewegen en om de 20 minuten 5 oefeningen te doen, je al een heel eind komt. Wetenschappelijk onderzoek toont zelfs aan dat dit effectiever is dan 2 tot 3 maal per week een uurtje matig intensief sporten. Klinkt goed, neen? Maar ook alle info uit ons BBB-programma (afzonderlijk € 69) komt aan bod zodat je ganse lichaam gegarandeerd steviger wordt.
 • Tussendoor krijg je geregeld ook allerlei zaken mee die er voor zorgen dat je ook je mindset, het mentale aspect van fit worden, onder de knie krijgt. 

Je krijgt zo goed als elke dag een klein beetje info aangereikt. Op die manier wordt je gemotiveerd om er bewust mee aan de slag te blijven. Zo ga ook jij je, stap per stap, goed in je vel voelen en bruisen van energie!!

 

Wat maakt dit Voel je goed in je Vel-programma zo uniek?

 • Er is de dag van vandaag zoveel informatie ter beschikking… Honderden boeken over gezonde voeding en bewegen en dan nog het internet…  Maar wat is er correct en effectief?

  Zie jij ook door het bos de bomen niet meer? WordFit biedt je met dit Voel je goed in je Vel-programma EEN OVERZICHT van de manier van leven die echt werkt om je goed in je vel te voelen!  Dit stap per stap zodat je het blijft volhouden.
 • Je weet best wel dat je gezond moet eten, regelmatig moet bewegen, ... Maar het ook doen is nog iets anders. De motivatie ontbreekt bij velen.  WordFit lost dit voor je op met een UNIEK UITGEWERKT MOTIVATIESYSTEEM. Je wordt regelmatig geprikkeld a.d.h.v motiverende mails en SMS’en. Dit helpt jou er actief mee aan de slag te gaan en er ook bewust mee bezig te blijven, zodat het GEWOONTES WORDEN. Na 6 maanden heb ook jij de definitieve klik gemaakt. Een kilk naar een actief, fit, gezond en energiek leven.  

 

Kortom:

 • Je krijgt een wetenschappelijk onderbouwd overzicht van wat je kan geloven
 • Je krijgt dit stap per stap uitgelegd
 • Je kan de informatie thuis zo vaak als je wil herbekijken.
 • Je wordt gemotiveerd (door een uniek SMS en mailingsysteem) om er effectief mee aan de slag te gaan... en te blijven.

 

 

 

Schrijf je nu online in voor dit online begeleidingsprogramma om te gaan bruisen van energie!

Goed in je vel door WordFit.be

Je betaalt slechts € 349,- voor 6 maanden begeleiding!

Betalen kan veilig via onderstaande methodes.

 

 

 

 

Fitheidscoach Frédéric Heylen begeleidt je online en stap per stap naar een gezondere, energiekere en dus fittere levensstijl. Neem je leven weer zelf in handen door tijdelijk en op je eigen tempo een levensstijl-veranderend coachingstraject te volgen. Want geef toe? Je wil toch ook zo lang mogelijk gezond en energiek door het leven gaan... Niet??

 

Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan zeker even onderstaand filmpje. Of je mag ook altijd een mailtje sturen naar info@wordfit.be.

 

 

Ik kijk er naar uit ook jou in de toekomst te kunnen helpen gezond en energiek (lees: fit ;-) ) door het leven te kunnen gaan!

 

 

Fitte groeten,

 

Fré Heylen, ook uw fitheidscoach

 

 

Ik, Frédéric Heylen en dus ook uw fitheidscoach, heb de persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te motiveren en te helpen een gezondere, energiekere en dus fittere levensstijl te leven. IEDEREEN FIT... Er is toch niets belangrijker dan jezelf kunnen zijn, je goed in je vel voelen en bruisen van energie? Dat wil jij toch ook? Indien je denkt ook maar iets te kunnen opsteken, twijfel dan niet langer en laat je online begeleiden. Je zal het je niet beklagen. Geloof me...

 

 

Lesgever omschrijving: 

Fré begeleidt sinds 2011 mensen naar een gezonde, energieke en fitte levensstijl. Omdat hij van opleiding Bachelor Lichmelijke Opvoeding is, richtte hij zich in het begin vooral op het beweegaspect. Maar omdat het zijn missie is om zoveel mogelijk mensen zich goed in hun vel te laten voelen en te laten bruisen van energie, ging hij zich ook verdiepen in voeding, rust/ontspanning en mindset. 

Omdat hij zich van bij het begin ergerde aan de vele foutieve informatie die verspreid wordt via allerlei media ging hij heel veel wetenschappelijke artikels lezen, herschrijven in voor de gemiddelde medemens begrijpbare taal, posten op zijn blog en delen via de Facebookpagina van WordFit.

Toen die werd gevolgd door enkele duizenden mensen kwamen er vragen vanuit heel Vlaanderen om begeleid te worden. Toen koos Fré ervoor om nog meer te gaan schrijven en al zijn kennis vanuit de personlijke begeleiding van mensen in online begeleidingstrajecten te gieten. Met succes. Want ondertussen werden al enkele duizenden mensen geholpen met de online coaching van WordFit.