Ontstaan WordFit

 

Misschien vraag je je wel af...

 

"Wie zit er nu eigenlijk achter WordFit?

Wie zijn jullie

En wat doen jullie?"

 

Om je al een idee te geven kan je misschien even onderstaande video bekijken.

Daarin geeft Frédéric Heylen, oprichter van WordFit, al wat dingen prijs.

Let wel, deze video werd al in mei 2014 opgenomen.

Al een heel tijdje geleden dus :-)

 

Even opnieuw de tijd in...

Practice what you preach...

Fitheidscoach Fré Heylen WordFit

Als je anderen wil inspireren en motiveren is het belangrijk zelf het goede voorbeeld te geven...

Om fit te worden, te zijn of te blijven zijn vier aspecten belangrijk... Die probeer ik dan ook zelf zoveel als mogelijk toe te passen! 

Regelmatig bewegen. Dat heb ik al heel m'n leven gedaan. Soms zo erg dat mijn moeder er gek van werd...

Zo zie je me hier voetballen (op mijn witte kousen, ik zal het er maar op steken dat dit 'so 90's' was) tijdens het feest voor mijn plechtige communie. M'n feestelijke tenue uitgetrokken om te kunnen 'ravotten'...

Gezond eten en voldoende rust en ontspanning nemen deed ik niet altijd. Ik ging als puber vaak tot in de late uurtjes uit en in het middelbaar at ik na school regelmatig een heel pak koeken op. Om maar een voorbeeld te geven... 

En ja, ik eet nog altijd graag frietjes van de frituur. Moet zeker kunnen, vind ik. Daarnaast ga ik ook nu af en toe nog wel eens een feestje bouwen... Het leven vieren met familie en/of vrienden. Je leeft tenslotte maar één keer en genieten is volgens mij het allerbelangrijkste dat er bestaat.

Doorheen de jaren kwam ik er echter wel achter dat het belangrijk is om alles zoveel mogelijk bewust en met mate te doen. 


Een vierde aspect is de mindset... Je mag nog regelmatig bewegen, gezond en gevarieerd eten en jezelf voldoende rust/ontspanning gunnen. Als het dan tussen je twee oren niet goed zit, ga je je waarschijnlijk nog niet goed in je vel voelen en bruisen van energie...

Met een klein hartje

In 2011 was ik al wel bezig wat vrienden en kennissen te begeleiden/trainen. Maar in 2012 waagde ik de grote sprong... Ik gaf mijn job als autoverkoper (rare keuze als je weet dat ik van opleiding Bachelor Lichamelijke Opvoeding ben) op om mijn droom na te jagen! Mijn missie waar te maken... Ik startte met WordFit.

Eerst begon ik mensen te begeleiden aan huis. Eerst enkel met het sporten. Nadien ging ik me meer en meer verdiepen in zaken als ademhaling, slaap, voeding en mindset. Personal training evolueerde naar personal coaching in de regio rond Heist-op-den-Berg. Dat doe ik trouwens nog steeds, maar niet langer alleen bij mensen thuis. Sinds begin 2016 kan je ook terecht in de WordFit-studio te Bouwel (Grobbendonk).

Dus als jij wel wat hulp kan gebruiken om bepaalde aspecten van je huidige levensstijl aan te passen, dan begeleid ik je met alle plezier!

Na een tijdje online coaching

Door het volgen van de opleiding tot orthomoleculair voedingsconsulent (tekorten opvullen door voedingssupplementen) kwam ik voor mezelf tot de constatatie dat je al een heel eind komt door gewoon gezond en gevarieerd te eten. Met zoveel mogelijk natuurlijke en onbewerkte producten. Stilaan begon ik al mijn kennis daarover in een ‘plan om gezond te leren eten’ te gieten. Zo ontstond het WordFit-voedingsplan.

Eerst bood ik deze foodcoaching enkel aan bij mensen die ik persoonlijk begeleidde aan huis. Maar er kwamen meer en meer vragen van mensen uit gans Vlaanderen om begeleid te worden. Dit kwam doordat ik bij het begin van de oprichting van WordFit al snel was begonnen met het lezen van wetenschappelijke onderzoeken en deze ging herschrijven in verstaanbare taal. Die teksten ging ik delen op de Facebook-pagina van WordFit. Ondertussen hebben we daar meer dan 21.000 volgers.

Meer dan foodcoaching

Door het grote succes van het online WordFit-voedingsplan begon ik ook alle andere kennis die ik aanbood in de personal coaching in andere online begeleidingsprogramma’s te gieten.

Zo ontstonden:

Al die info kreeg dan, in 2014, uiteindelijk vorm in het Voel je goed in je Vel-programma.

Op 1 november 2016 kwam er ook een online 'Relaxatie'-programma bij. 

Bundeling...

Omdat je nu eenmaal niet ongestraft één van de 4 aspecten voor een gezond en energiek leven kan verwaarlozen besloot ik om alle info die ik tot nu verzamelde en toepaste in het persoonlijk begeleiden van mensen samen te voegen in één lifecoachingstraject. Eigenlijk een opvolger van het het Voel je goed in je Vel-programma...

Anno april 2019 ben ik volop bezig met het 'in een nieuw jasje gieten' van deze online coaching.

Daarom bied ik op dit moment 30% korting op de huidige online coachingstracten. Geef daarvoor bij je inschrijving de kortingscode ikkanwelwathulpgebruiken in ;-)

Fitheidscoach Fré Heylen WordFit

Geen zin om te betalen? No problem! Voor gratis tips en advies kan je tercht in de WordFit-blog, kan je één van de gratis WordFit ebooks downloaden of kan je ook gewoon WordFit volgen op Facebook of Instagram. Ondertussen zijn we op die 2 social media-kanalen al met meer dan 25 000 mensen.

 

Heb jij vragen?

Wil je me gewoon iets melden?

Heb je een leuk idee of zin om samen te werken?

 

Laat het ons dan zeker even weten door het hieronder staande formulier in te vullen.

Wij hopen alvast dat ook jij binnenkort gaat bruisen van energie en je goed in je vel gaat voelen of een ander doel waarmaakt! 

We kijken er in ieder geval heel hard naar uit ook jou in de toekomst te inspieren, motiveren en indien nodig te helpen. 

Fitte groeten,

Frédéric Heylen