Ik, Frédéric Heylen (oprichter van WordFit) heb de doelstelling om zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde en energiek levensstijl. Dit is mijn levensmissie.

Ik doe dit niet alleen via:

van WordFit.

Maar ook via infosessies en workshops bij jou op locatie. Dit kan dan gaan over voedingbewegenrust/ontspanningmindset of natuurlijk een combinatie van deze aspecten die allemaal belangrijk zijn voor een gezonde, energieke en dus fitte levenstijl).

WordFit-gastsprekers

Hier vind je een korte impressie van een seminar dat ik eerder organiseerde:

 

Zo krijg je een idee van hoe ik ook bij jou, vol passie, kan komen vertellen over bepaalde aspecten van 'je goed in je vel voelen en bruisen van energie'. Zoals gezegd, of het nu enkel gaat over:

of over een mix van deze thema's, die allen belangrijk zijn om fit te worden, maakt niet uit! Ik maak een op uw wens aangepaste uiteenzetting.

Wil je bij jou thuis, in uw bedrijf of op een andere locatie een infosessie rond fitheid te organiseren? Dit kan dus zeker en vast.

Voor meer informatie over prijzen en data, of om een infosessie te boeken, stuur even een mailtje naar info@wordfit.be of gebruik het contactformulier. Na het invullen van het formulier neem ik zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op voor het vervolg... Dan kom ik met veel plezier m'n enthousiasme overdragen op jouw leden of werknemers! Hopelijk kijk je er al naar uit? Ik alvast wel...

Tot binnenkort!

Fitte groeten,

Fré Heylen, ook uw fitheidscoach