MISSIE...

WordFit heeft de missie Vlaanderen de fitste regio ter wereld te helpen worden!

 

Dit doen wij door door zowel:

  • het creëren van wetenschappelijk onderbouwde content
  • het aanbieden van online en fysieke ondersteuning
  • geven van energieke lezingen

 

VISIE

WordFit heeft 3 centrale doelstellingen:

  • Mensen INSPIREREN
  • Mensen MOTIVEREN
  • Mensen HELPEN

 

 

Wij willen zoveel mogelijk mensen aanzetten tot een gezonde, energieke en dus fitte levensstijl.

CONCREET?

Van bij het begin, in 2012, ging WordFit de strijd aan met de vele fabels die de ronde doen omtrent voeding, trainen, levensstijl, …  Oprichter Frédéric Heylen las heel veel wetenschappelijke artikels, scheidde hierbij het kaf van het koren en herschreef de betrouwbare info in voor de gemiddelde mens verstaanbare taal.

Die bekomen informatie werd eerst op de blog van deze website gebundeld en vanaf oktober 2012 ook gedeeld op de Facebook-pagina van WordFit. Die groeide afgelopen jaren uit tot de grootste online FIT-community van Vlaanderen.

Via de Facebook-pagina motiveert en inspireert WordFit meer dan 100 000 mensen per week.

Het grote bereik van WordFit had 2 gevolgen:

Online coaching

Over WordFit

Er kwam steeds meer de vraag van mensen uit gans Vlaanderen om begeleid te worden. Doordat er heel wat wetenschappelijk onderbouwde info voor handen was, er vanuit de persoonlijke begeleiding van mensen een zicht was op de meest voorkomdende doelen die mensen hebben en er inhouse al veel video's werden geproduceerd werden er online begeleidingstrajecten uitgewerkt. Met in 2017 meer dan tweehonderd tevreden klanten is WordFit afgelopen jaren uitgegroeid tot de nr. 1 voor online coaching in Vlaanderen.

Lees meer

WordFitMedia

Over WordFit

Daarnaast vonden steeds meer andere bedrijven het interessant een partnership aan te gaan met WordFit. Doordat er voor het inspireren en online begeleiden van mensen al heel wat video werd gemaakt, ontstond WordFitMedia. Hiermee maken we naast videocontent voor onze eigen sociale media-kanalen ook beeldmateriaal voor andere partijen die een product/dienst hebben die bijdraagt om het doel van WordFit, namelijk Vlaanderen de fitste regio ter wereld te helpen maken, mee in de kijker te plaatsen.

Lees meer

Wil je meer weten over het onstaan van WordFit?

Klik hier