WordFit heeft de missie Vlaanderen de fitste regio ter wereld te helpen maken

WordFit heeft 3 centrale doelstellingen:

  • Mensen INSPIREREN
  • Mensen MOTIVEREN
  • Mensen HELPEN

Dit om zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde, energieke en dus fitte levensstijl.

Dit doen wij door door zowel:

  • het creëren van wetenschappelijk onderbouwde content
  • het aanbieden van online en fysieke ondersteuning

 

Van bij het begin, in 2012, ging WordFit de strijd aan met de vele fabels die de ronde doen omtrent voeding, trainen, levensstijl, …  Oprichter Frédéric Heylen las heel veel wetenschappelijke artikels, scheidde hierbij het kaf van het koren en herschreef de betrouwbare info in voor de gemiddelde mens verstaanbare taal.

Die bekomen informatie werd eerst op de blog van deze website gebundeld en vanaf oktober 2012 ook gedeeld op de Facebook-pagina van WordFit. Die groeide afgelopen jaren uit tot de grootste online FIT-community van Vlaanderen.

Via de Facebook-pagina motiveert en inspireert WordFit meer dan 100 000 mensen per week.

Het grote bereik van WordFit had 2 gevolgen:

  1. Er kwamen steeds meer vragen van mensen uit gans Vlaanderen om begeleid te worden. Doordat er heel wat wetenschappelijk onderbouwde info voor handen was en er vanuit de persoonlijke begeleiding van mensen een zicht was op de meest voorkomdende doelen die mensen hebben, werden er online begeleidingstrajecten uitgewerkt. Met enkele honderden tevreden klanten is WordFit afgelopen jaren uitgegroeid tot de nr. 1 voor online coaching in Vlaanderen
  2. Daarnaast vonden steeds meer andere bedrijven het interessant een partnership aan te gaan met WordFit. Doordat er inhouse al een videoafdeling aanwezig was, ontstond WordFitMedia. Hiermee maken we naast videocontent voor het eigen WordFitTV ook beeldmateriaal voor andere partijen die een product/dienst hebben die bijdraagt om het doel van WordFit, namelijk Vlaanderen de fitste regio ter wereld te helpen maken, mee in de kijker te plaatsen.

Wil je meer weten over het onstaan van WordFit?

Klik hier