Wil ook jij, samen met mij (Frédéric Heylen en oprichter van WordFit) zoveel mogelijk mensen helpen om fit te worden?

Deel uitmaken van de enthousiaste bende die iedereen wil laten fit worden??

Bruis jij zelf ook van energie?
Probeer jij ook in alles de gulden middenweg te bewandelen en dus met nies te overdrijven?
Wil ook jij mensen inspireren en motiveren tot een fitte levensstijl?

Dat kan!!

Contacteer ons even via de contactpagina en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! We bekijken dan samen even hoe jij het best deel kan uitmaken van het WordFit-TEAM. Op die manier kan ook jij anderen aanzetten tot de WordFit-levensstijl en er mee voor zorgen dat iedereen fit wordt ;-).

Tot binnenkort!

 

Coaches 

Hans Van den Brande

Hans Van de Brande - WordFit Coach

Hans is één van de mede oprichters van het Functional Training Network en de eerste echt erkende Vitaliteitstherapeut (zie BOvV.nl) in België.

Hij richtte in Heist-op-den-Berg ‘De Studio, beweging en vitaliteit’ op. Op deze leuke locatie kan je onder andere terecht voor heel kwaliteitsvolle groepstrainingen.

 

David Danis

David is gediplomeerd gezondheids/welnesscoach. Eerst studeerde hij 2 jaar toegepaste psychologie. Ondanks het feit dat hij hield van de 'mental coaching' miste hij iets... Hij wou mensen ook kunnen begeleiden op het gebied van sport en voeding. Momenteel volgt hij nog een bijkomende opleiding tot NASM Personal Trainer. Ook bij hem ben je dus in goede handen om je te laten begeleiden naar jouw specifieke doel!

 

Bloggers

Elien en Robbe

Elien en Robbe - WordFit Bloggers

Elien is een studente Psychologie die al van kleins af, toen ze als kleine meid al achter haar plastic namaakkeukentje stond, gebeten door koken. Ze probeert, zoals de WordFit-methode van eten inhoudt, zo veel mogelijk een evenwicht te vinden tussen lekker en gezond. Daar slaagt ze wonderwel in, getuige de heerlijke receptjes die ze klaarmaakt en uitschrijft.

Tijdens haar studies in Gent leerde ze Robbe kennen. Die zat op dezelfde golflengte wat betreft gevarieerde voeding. Leuk meegenomen was dan nog eens dat hij goed overweg kan met een fototoestel. Die combinatie levert leuke plaatsjes op. Plaatjes van lekkere en gezonde gerechtjes.

Samen richtten ze www.eenbordvol.be op en sinds enkele maanden werken ze ook mee met WordFit om iedereen fit te laten worden.