Gezond leren eten (en indien nodig afvallen)

 

Weet jij ook niet meer wat te geloven over gezonde voeding? Je bent niet alleen! De ene dag verschijnt er een artikel dat je bijvoorbeeld best niet te veel koolhydraten eet en de week nadien lees je ergens anders dat je die juist wel nodig hebt! Zie ook jij de bomen door het bos niet meer?

Zelfs als er staat dat de meegegeven info gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, slaat het vaak nog nergens op. Er is namelijk veel verschil tussen de betrouwbaarheid van zogenaamde ‘wetenschappelijke’ artikelen. Met WordFit volgen we nauwgezet de laatste wetenschappelijke artikels op en scheiden hierbij het kaf van het koren. We vertaalden de correcte maar vaak ingewikkelde teksten van deze onderzoeken naar begrijpbare taal.

 

Voedingsdriehoek Gezondleven.be WordFit  Schijf van vijf Voedingscentrum.nl WordFit

In principe is het niet zo moeilijk. Eten volgens de voedingsdriehoek (of ‘Schijf van vijf’ voor onze Nederlandse vrienden) en een evenwicht vinden tussen wat je opneemt en verbruikt… Door het volgen van dit WordFit-voedingsplan leer jij voor jezelf een manier van eten te vinden die je de rest van je leven kan volhouden

 

Heb jij wel eens last van vermoeidheid? Vraag je je af waarom je niet zo veel energie hebt? Het verkeerde voedsel eten kan hier een oorzaak van zijn. Door de verkeerde dingen te eten breng je je eigen lichaam schade toe! Dat kan niet de bedoeling zijn…

Maar neem het jezelf niet kwalijk! Dat jij niet meer weet wat ‘gezond eten’ is, is begrijpelijk met zoveel foute info die vandaag de dag wordt verspreid.

 

Ben jij op zoek naar…? 

 • Een overzicht dat mythes weerlegt en je correcte info in verband met gezond eten geeft?

 • Eenvoudige instructies die je makkelijk kan integreren in je dagelijkse leven?

 • Een plan waarbij je ook leert om te gaan met mindere momenten? Niemand zegt dat jij het altijd perfect hoeft te doen

 • Een proces waarbij je in 7 fases van 10 dagen je gewoontes leert aanpassen en zo leert gezond te eten​?

 • Iemand waarbij je terecht kan met je vragen?

 • Een systeem waardoor je gemotiveerd blijft en ook effectief aan de slag blijft met de info die je meekrijgt?​

Dan is het online WordFit-voedingsplan hetgene jij zoekt!

 

Gezond leren eten WordFit-voedingsplan 

Schrijf je nu in voor het online WordFit-voedingsplan, leer gezond eten en verlies gewicht (indien nodig)! 

Je betaalt éénmalig slechts € 129

Betalen kan veilig via onderstaande methodes.

 


Als jij je vandaag nog registreert, kan je nadien op een door jouw gekozen moment effectief van start gaan met dit online begeleidingsprogramma van WordFit. Op die manier kan ook jij je voedingsgewoontes stap per stap aanpassen.

Dit doe je op je eigen tempo door de geïntegreerde pauzefunctie.

Allereerst ga je actief aan de slag. Gedurende de eerste 10 dagen ga je stilstaan bij je huidige voedingsgewoontes. Je geeft ook online alles in wat er je mond in gaat. Uit de praktijk weet ik dat dit nodig is om het nadien anders te kunnen doen.

In de 2e fase hoef je ook nog niet plots alles anders te doen. Dat houdt je toch niet vol. Neen, je gaat aan de slag met de conclusies uit je eerste fase.

Nadien pak je stap per stap en in een aparte fase van het WordFit-voedingsplan jouw dagen aan. Al dan niet ontbijten, ‘kleine hongertjes’ en dus tussendoortjes eten, je lunch en avondmaal… Ze komen allemaal aan bod in een aparte fase. In totaal doorloop je 7 fases van 10 dagen

Al de info die je tijdens die 70 dagen meekrijgt, krijg je op een presenteerblaadje aangereikt. En je kan die overal en altijd herbekijken omdat je niet alleen kan inloggen op je computer maar ook op je smartphone of tablet. Bovendien kan je alle info gedurende een half jaar herbekijken.

Doorheen de 7 fases loods ik je ook door het ‘veranderingsproces’ om gezond te leren eten. Op welke signalen moet je nu letten en hoe ga je om met mogelijke valkuilen? Ook dit leer je allemaal.

En natuurlijk krijg je ook heel wat lekkere suggesties en dus recepten mee. Zo kan ook jij na een tijdje gegarandeerd die voedingskeuzes maken waarmee je gezond en gevarieerd eet en je lichaam al de nodige voedingstoffen geeft die het verdient.

 

Dat is nog niet alles...

Het wordt je gemakkelijk gemaakt… Om er zeker van te zijn dat je alle info doorneemt krijg je telkens een mail met een link naar de desbetreffende info voor die dag. Daarnaast krijg je af en toe nog een SMS om je te motiveren en actief aan de slag te blijven met de ontvangen info. Dit uniek uitgewerkte motivatiesysteem heeft in het verleden zijn succes al bewezen doordat honderden mensen echt geholpen bleken met het WordFit-voedingsplan.

Wat je niet leert in het WordFit-voedingsplan is welke voedingssupplementen je moet slikken. Neem het van mij aan: dat is absoluut niet nodig als je voldoende varieert in hetgene je eet. Laat je niets anders wijsmaken!

Kortom, met het WordFit-voedingsplan leer je stap per stap hoe je gezond, evenwichtig en gevarieerd kan eten. Je leert de WordFit-voedingsmethode en dat is er één die je blijvend, voor de rest van je leven, kan volhouden.

 

Gezond leren eten WordFit-voedingsplan 

Schrijf je nu in voor het online WordFit-voedingsplan, leer gezond eten en verlies gewicht (indien nodig)! 

Je betaalt éénmalig slechts € 129

Betalen kan veilig via onderstaande methodes.

 

 

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Belgische bevolking een BMI heeft van meer dan 25. We spreken hier dus van overgewicht... Dat is uitermate ongezond.

Met het WordFit-voedingsplan verloren al honderden Vlamingen overtollige kilo's. Niet door dingen te laten of extra te eten zoals bij diëten het geval is. Neen, met een gezonde voedingsmethode die ze voor de rest van hun leven konden volhouden. Het is dus geen dieet...


 

Waarom het WordFit-voedingsplan en niet het WordFit-dieet?

Diëten werkt niet. Dit houdt in dat je een bepaalde periode sommige dingen niet meer eet, of juist extra gaat eten (denk maar aan een proteïnedieet) maar dit hou je nooit vol! Het resultaat is helaas nooit blijvend. Zo verval ook jij in het zo gekende jojo-effect...

Daarom dus de naam: WordFit-voedingsplan en niet WordFit-dieet. En ja, je kan gerust zijn: door de WordFit-voedingsmethode ga je indien nodig ook gewicht verliezen! Maar vooral: je gaat je erdoor beter in je vel voelen en meer energie krijgen!

 

Lees hier 

GETUIGENISSEN 

van mensen die al 'n online coaching volgden!

 

Hoe werkt het WordFit-voedingsplan?

Dit online begeleidingsprogramma verloopt over 7 fases van 10 dagen. Onder andere volgende zaken komen daarbij aan bod:

 • WordFit laat je nadenken over je gedrag en de reden waarom je eet. Alleen zo kan je blijvend je (voedings)gewoontes aanpassen!

 • Je houdt een soort van gewoontedagboek (dit gaat verder dan een gewoon voedingsdagboek) bij.

 • Op basis daarvan ga je 10 dagen bepaalde zaken zoveel mogelijk beperken.

 • Je houdt in je eigen WordFit-inloggedeelte bij of je dit lukt of niet.

 • Je krijgt mee hoe je je dag best start (o.a. ontbijten)

 • Ook dit pas je gedurende 10 dagen toe

 • Zo gaan we elke keer een stap verder...


Het betreft dus een online begeleidingsprogramma... Je vindt hierover via deze link meer info. Of lees even verder.

Bekijk het als een boek. Maar dan online… Een e-book dus.

Wel een e-boek waarbij je de informatie stap per stap krijgt aangereikt! Want geef toe, heb jij al dikwijls een boek over een dieet, trainingsmethode of levensstijl ineens uitgelezen? En alles wat er in stond ook succesvol toegepast? Vaak is het te veel informatie in één keer…

Om je echt te helpen geeft WordFit jou ‘ten gepaste tijde’ info mee waardoor je het ook echt kan volhouden. Je doorloopt een proces waardoor de kans op slagen enorm toeneemt!

Je krijgt dus stap per stap toegang tot de waardevolle info van dit WordFit-voedingsplan. Allemaal dingen die uiteindelijk de WordFit-voedingsmethode vormen en die je de rest van je leven gaat kunnen toepassen en... volhouden!

Het WordFit-voedingsplan duurt 70 dagen. Bestaande uit 7 fases van 10 dagen. Na die 10 weken ga je al een groot verschil voelen qua energieniveau en (indien nodig) ga je ook al gewicht kwijt zijn. Maar nog belangrijker is dat je weet hoe je best eet... Je gaat nooit nog anders willen eten. Juist omdat je je erdoor zo goed en energiek voelt!


 

Schrijf je nu in voor het online WordFit-voedingsplan, leer gezond eten en verlies gewicht (indien nodig)! 

Je betaalt éénmalig slechts € 129

Betalen kan veilig via onderstaande methodes.

 

 

 

Wat maakt dit WordFit-voedingsplan zo uniek?

 • Er wordt uitgegaan van wetenschappelijk onderbouwde feiten en protocollen. Zo weet je tenminste wat echt te geloven!

 • Je moet niet minder eten! Zelfs niet als je wil gewicht verliezen. Anders eten is de boodschap!
 • Je moet niet een bepaalde periode dingen compleet van je menu schrappen. De focus ligt op een natuurlijke, gevarieerde voeding.

 • Je krijgt ook telkens een overzicht van de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten die passen in de WordFit-voedingsmethode.

 • Je kan dagelijks doorgeven hoe goed het je lukt. In het begin heeft iedereen wel eens mindere dag maar daarvoor is er het volgende...

 • Je wordt gemotiveerd en geprikkeld door het unieke mail en SMS-systeem van WordFit!

 

Wat met 'zondigen'?

Eigenlijk bestaat dit niet. Je mag gewoon met niets overdrijven! Weet gewoon: overdaad schaadt. Ook dit leer je in het WordFit-voedingsplan.

 

Lees hier 

GETUIGENISSEN 

van mensen die al 'n online coaching volgden!

 

Heb jij nog vragen?

Stel ze gerust! Graag zelfs. Dit kan via het contactformulier.

Ook kan het bekijken van onderstaande video je nog een beter zicht geven over wat het online begeleidingsprogramma WordFit-voedingsplan inhoudt...

 

 

 

Gezond leren eten WordFit-voedingsplan 

Schrijf je nu in voor het online WordFit-voedingsplan, leer gezond eten en verlies gewicht (indien nodig)!  

Betaal nu éénmalig € 129 leer de WordFit-voedingsmethode en ga bruisen van energie!

Betalen kan veilig via onderstaande methodes.

 

 

Lesgever omschrijving: 

Fré schoolde zich eerst bij tot Orthomoleculaire voedingsconsulent. Maar net daardoor besefte hij dat je al een heel eind komt door gewoon zoveel mogelijk natuurlijke en onbewerkte producten te eten. Daarnaast ergerde hij zich van bij het begin heel erg aan het feit dat er heel wat foute info wordt verspreid over voeding. Daarom ging hij heel wat wetenschappelijke artikels doornemen en daarbij het kaf van het koren scheiden. Door nog extra bijscholingen te volgen en te gaan samenwerken met een diëtiste (die na 10 dagen je huidige voedingspatroon analyseert) kwam hij tot een stappenplan dat werkt(e) bij personal coaching klanten. Daardoor kwam er nadien ook een online versie…