Hey daar. Tof dat je me wil contacteren! Ik ben benieuwd op welke manier ik je kan verder helpen... Onderaan kan je je gegevens invullen en je 'vraag' formuleren. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Maar ik stel voor dat ik eerst mezelf kort even voorstel. Wie zit er nu eigenlijk achter WordFit? De snelste manier om dit te ontdekken is even de onderstaande video te bekijken. 

Ik ben Frédéric Heylenook uw fitheidscoach en oprichter van WordFit.be. Ik heb de missie om tegen 2020 heel Vlaanderen te laten bruisen van energie en zich goed in hun vel te laten voelen. Kortom, te laten fit worden!

Waarom? Er is volgens mij niets leuker dan je gezond, energiek en dus fit te voelen. Diep in m'n binnenste voel ik dan ook de missie om zoveel mogelijk mensen te motiveren en te inspireren om ook fit door het leven te gaan.

Practice what you preach...

Contacteer WordFit

Om fit te worden, te zijn of te blijven zijn enkele aspecten belangrijk... Die probeer ik dan ook zelf zoveel als mogelijk toe te passen!

Regelmatig bewegen. Dat heb ik al heel m'n leven gedaan. Soms zo erg dat mijn moeder er gek van werd...

Zo zie je me hier voetballen (op mijn witte kousen, ik zal het er maar op steken dat dit 'so 90's' was) tijdens het feest voor mijn plechtige communie! M'n feestelijke tenue uitgetrokken om te kunnen 'ravotten'...

Gezond eten en voldoende rust en ontspanning nemen deed ik niet altijd. Ik ging als puber vaak tot in de late uurtjes uit en in het middelbaar at ik na school regelmatig een heel pak koeken op! Om maar een voorbeeld te geven... 

En ja, ik eet nog altijd graag frietjes van de frituur. Moet zeker kunnen! Daarnaast ga ik ook nu af en toe nog wel eens een feestje bouwen... Het leven vieren met familie en/of vrienden! Je leeft tenslotte maar één keer en genieten is volgens mij het allerbelangrijkste dat er bestaat.

Maar ik ontdekte doorheen de jaren dus wel dat het belangrijk is om alles zoveel mogelijk bewust en met mate te doen! Ik wil dus ook jou overtuigen dat het gewoon leuk kan zijn om net dat ietsje bewuster bezig te zijn met je gezondheidDaar heb je er namelijk maar één van...

Met een klein hartje!

In 2012 waagde ik de grote sprong... Ik gaf mijn job als autoverkoper (rare keuze als je weet dat ik Lichamelijke Opvoeding studeerde maar soms loopt het leven nu eenmaal niet zolas je verwacht) op om mijn droom na te jagen! Mijn missie waar te maken... Ik startte met WordFit.

Eerst begon ik mensen te begeleiden aan huis. Via personal coaching. In de regio rond Heist-op-den-Berg. Dat doe ik trouwens nog steeds, maar niet langer alleen bij mensen thuis. Sinds begin 2016 kan je ook terecht in de WordFit-studio te Bouwel. Dus als jij wel wat hulp kan gebruiken om bepaalde aspecten van je huidige levensstijl aan te passen. Dan begeleid ik je heel graag!

 

Na een tijdje online coaching

Door het volgen van de opleiding tot orthomoleculair voedingsconsulent (tekorten opvullen door voedingssupplementen) kwam ik voor mezelf tot de constatatie dat je al een heel eind komt door gewoon gezond en gevarieerd te eten. Met zoveel mogelijk natuurlijke en onbewerkte producten. Stilaan begon ik al mijn kennis daarover in een ‘plan om gezond te leren eten’ te gieten. Zo ontstond het WordFit-voedingsplan.

Eerst bood ik deze food-coaching enkel aan bij mensen die ik persoonlijk begeleidde aan huis. Maar er kwamen meer en meer vragen van mensen uit gans Vlaanderen om begeleid te worden. Dit kwam doordat ik bij het begin van de oprichting van WordFit al snel was begonnen met het schrijven van teksten en het delen ervan op de Facebook-pagina van WordFit. Dit werd geleidelijk de grootste community van Vlaanderen rond ‘je goed in je vel voelen en bruisend van energie door het leven gaan’.

Ondertussen met bijna 21.000 WordFit’ers…

Meer dan foodcoaching

Door het grote succes van het online WordFit-voedingsplan begon ik ook alle andere kennis die ik aanbood in de personal coaching in andere online begeleidingsprogramma’s te gieten. Zo ontstonden het Weg met die Rugpijn-programmahet BBB-programma voor een steviger lichaam en het Fit to Run-programma om je loopprestaties te verbeteren. En al die info kreeg dan, in 2014, uiteindelijk vorm in het Voel je goed in je Vel-programma. Op 1 november 2016 kwam er ook een online 'Relaxatie'-programma bij. Dat is trouwens bij elk begin van de maand uitverkocht. Dat toont aan dat er veel nood is aan 'tot rust leren komen'.

Pre-registreren om jouw plaatsje voor volgende maand te reserveren kan HIER.  

Maar om mijn missie; zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde, energieke en dus fitte levensstijl waar te maken. Geef ik eerst en vooral gratis tips en advies. Vaak simpele dingen die ik zelf ook dagelijks toepas. Daarvoor kan je tercht in de WordFit-blog, kan je één van de gratis WordFit ebooks downloaden of kan je ook gewoon WordFit volgen op Facebook. Met bijna 21 000 volgers de grootste online FIT-community van Vlaanderen!

 

Maar dus ook gratis tips...

Heb jij vragen? Wil je me gewoon iets melden? Heb je een leuk idee of zin om samen te werken? Laat het me dan zeker even weten door het hieronder staande formulier in te vullen.

Ik hoop dat ook jij binnenkort gaat bruisen van energie en je goed in je vel gaat voelen of een ander doel waarmaakt!

Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit je te kunnen begeleiden! 

Fitte groeten,

Frédéric Heylen

Contacteer WordFit