Ik zet m’n wekker elke dag om 9u. Ik heb dus wel heel wat slaap nodig. Want als ik opstond had ik echt wel een leeg gevoel. Futloos. Het klinkt misschien raar maar wat ik ook voel is het volgende: het is precies of m’n inwendig buikvet samenkrimpt. Voelt heel samengeperst  aan. Katrien zei me gisteren ook iets soortgelijks: zij had het gevoel dat het in haar buik aanvoelde als een uitgerokken elastiek. Ervaart ze hetzelfde? Na m’n ochtendsapje, wat slokken water en Metabolic Switch voel ik me toch al terug minder leeg. Op naar het vervolg van dit toch wel avontuur! Ik heb me vandaag heel slap gevoelt. Eigenlijk mijn minste dag tot nu toe. Ook al zeggen ze dat de moeilijkste dagen de 2 voorgaande dagen waren. Gelukkig dat ik niet moest werken. Na het trainen heb ik heel de namiddag bijna enkel in de zetel gelegen.

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar