Uiteindelijk voelt dit aan als een normale dag (qua eten). Ik heb het gevoel dat ik met wat ik vandaag eet perfect toekom. ’s Morgens die stukken fruit met yoghurt, ’s middags toch een serieus bord sla (met oa tonijn uit blik, waarvan ik normaal geen fan ben maar het smaakte wel), en ’s avonds wok met kip. Ja, alles smaakte echt wel heel erg! Het enige dat ik mis is iets zoets. Maar ik denk dat dat ook zeker een kwestie is van gewoontes. Wat dus ook echt wel helpt is bijvoorbeeld je slaatje bijkruiden. Met zout, peper, maar ook andere potjes kruiden. En olijfolie met basilicum. Ja die dingen kunnen echt wel een meerwaarde geven aan je eten, qua smaken. Dat heb ik ook wel geleerd de afgelopen dagen. Je moet wel goed vooruitkijken dat je voldoende ingrediënten in huis hebt. Zeker als je het zoals wij het met 2 tesamen doet. Dus je moet wel voldoende sla, pistachenoten en dergelijke in huis hebben want het is sneller op dan je denkt!

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar