Lopen vergt toch serieuze inspanning zonder koolhydraten (en andere voeding) in je lichaam. Maar zoals altijd, eens je vertrokken bent lukt het wel. Het vertrekken is het moeilijkst, maar als sporter zal e dit wel bekend in de oren klinken. Ik heb me nog eens gewogen. Ik dacht dat ik niet te veel kilo’s zou kunnen kwijtraken want ik stond (vond ik) toch al redelijk scherp. Maar ik verschoot: ben 5,5kg kwijt in 6 dagen. Vind ik toch wel straf. Maar ik zie het ook wel als ik voor de spiegel ga staan. Ik sta bijna zo scherp als de renners in Tour de France. Voor mij hoeft dat niet per se zo te blijven. Met de madam en m’n moeder vlak na de middag naar Antwerpen gereden. Iets doen brengt toch wel wat afleiding. Dat helpt wel, al had ik vandaag ook wel meer energie dan gisteren. Je kan de dagen eigenlijk niet vergelijken. Dag tot dag is verschillend en je moet eigenlijk echt afwachten hoe je je die dag voelt. Nog inkopen gaan doen, want vanaf morgen mogen we terug iets eten. In de supermarkt rondlopen… Het is niet gemakkelijk. Zeker de geuren die daar hangen, amaai amaai. Zoals de geur van versgebakken brood. Al dat lekkers rond je zien (en dus ruiken), is niet evident. Wat we ook beseft hebben is dat het wel een goedkope week is geweest want je moet zo goed als niks in huis halen hé.

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar