Een appel en een kiwi. Het eerste eten sinds 3 dagen. Terug smaken ervaren… Wel heb ik door dat je traag moet eten. Snel gaat gewoon niet. Je begint te beseffen dat wij (= Westerlingen) echt wel heel vaak meer eten dan we eigenlijk nodig hebben. Ook ervaar je de smaken opeens heel intens. Dat ik wel leuk. Vandaag niet gesport, zoals ook stond aangegeven in protocol. Voelde eigenlijk wel eens goed om eens niet te sporten. Waarschijnlijk ook omdat ik voordien maar 2 (soms 3) keer per week een uurtje sportte. Nu elke dag, s toch wat wennen.

Als avondeten 100 gram kabeljauw en 200 gram spinazie. Goed afgekruid… Smaakte echt wel! Daarna moest ik nog naar een verjaardagsfeestje van een vriend. Bij hem thuis. Hij had heel wat verschillende soorten chips, nootjes en dergelijke op tafel staan. De alcohol werd vrolijk ingegoten. Soms had ik het echt wel moeilijk om niet snel een gropje nootjes te nemen. Zeker als deze zo vlak voor je neus, binnen handbereik staan. Ik heb gewoon gevraagd aan de persoon die naast me zat om ze iets verder weg te zetten. Dat hielp al. Nadien werden er nog hamburgers gebakken… Het zag er allemaal heel smakelijk uit. Ik weet niet zeker of ik op den duur hongergevoel ervoer of gewoon goesting? Ik ben maar op tijd naar huis gereden (iets voor middernacht). Volgens mij is het gewoon het best om je lichaam niet te hard te vermoeien. Toch zeker niet extra… Blijkbaar zie je het wel aan me. Sommige vrienden zeiden dat je het zelfs aan m’n gezicht zag. Een andere vriend zei dat hij het zag aan m’n schouders, ook al had ik gewoon een T-shirt en truike aan.

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar