’s Morgens had ik echt een raar gevoel in m’n buik. Terug eten binnen. Je bent het niet meer gewoon en voelt vreemd aan. De kip met broccoli smakte heel erg. De kip goed bijgekruid…  Jaja, het smaakte. Ik ben de afgelopen 2 dagen echt wel beginnen beseffen dat kruiden iets extra aan je voeding kunnen toevoegen. Aardappelen mis ik eigenlijk niet. Met het middagmaal in m’n maag had ik wel wat energie. Rond 16u moesten we al terug bij iemand thuis zijn voor haar verjaardag te vieren. Zij had wel heel gezonde hapjes voorzien (groentjes, fruit, …) maar ook cake. Zelfgebakken. Die stak m’n ogen uit… Ik heb vandaag echt het gevoel dat ik de afgelopen dagen aan het ‘afkicken’ ben van suikers. Ik ben nogal een snoeper, geniet wel van eens een koek tussendoor of na het avondeten bijvoorbeeld. Ik ben uiteindelijk gewoon van alle hapjes gebleven en rond half 8 naar huis gereden om het slaatje te eten. Op voorhand denk je misschien: 100 gram sla, dat is belachelijk weinig. Maar dat is niet zo. Is toch een bord vol. Als je het afwerkt met peper en zout, wat olijfolie  (en zoals derjuist wijnazijn met framboossmaak) smaakt het echt wel. Ja, lekker! Nadien nog 100 gram pistachenootjes. Ik had nadien voor het eerst terug het gevoel van veel gegeten te hebben. Meer dan genoeg. Maar ook heel gezond, dus dat ik dik OK.

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar