Lees hier de ervaringen van mensen die je al voorgingen in het volgen van de online begeleidingsprogramma’s van WordFit. Vaak leuke en inspirerende verhalen! Hopelijk zetten ze ook jou op weg naar jouw doel

En dan maakt het niet of jij:

De online begeleidingsprogramma's van WordFit werken! Dat getuigen onderstaande personen.
 
En natuurlijk werden er ook al heel wat mensen geholpen door de personal coaching van Fré Heylen of één van de andere WordFit-coaches. Ook die mensen hun verhaal lees je hier.
 
Veel leesplezier!
 
Heb je zelf nog vragen of wil ook jij je ervaringen delen? Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar fre@wordfit.be.

 

 

Voel je goed in je Vel-programma (om te bruisen van energie en algemeen fit te worden) 

Ellen Vr. - 36 jaar; Mol

  • na 2 van de 6 maanden online coaching

"Hoi Fré, ik vind het best wel pittig allemaal, maar ook wel super leuk en interessant. Ik merk zeker al 'n verschil. Een voorbeeld, mijn jongste dochter slaapt heel slecht. Ik ben nog altijd moe maar toch voelt het anders. Ik probeer positiever te zijn, en dat lukt wonderwel. Verder ben ik al wat afgevallen, en zit ik al veel minder. Ik heb minder hoofdpijn. Volgens mij door de nekoefeningen. Nu aan de slag met de heerlijke recepten. Ik kijk er weer naar uit. Groetjes, Ellen"

  • 4 maanden na afronding begeleiding

"Hoi Frédéric, bedankt voor je telefoontje van deze week. Ik stuur je even een mailtje, want overdag zit ik op mijn werk. Ik kan zeggen dat het eigenlijk heel goed met me gaat. Ik ben ondertussen zelfs 15 kilo kwijt. Ik deed het voor een stuk ook om me beter, gezonder en fitter te voelen. Maar die kilo's zijn wel heel mooi meegenomen! Ik sport nu ongeveer 2 keer per week en verder doe ik zo goed als elke dag wel wat oefeningen. Ik zie spieren waar er vroeger geen waren :-) Ondertussen heb ik ook een nieuwe job. Wat toch ook het gevolg is van 'beter in mijn vel zitten'. Dank je wel voor de positieve veranderingen. Groeten, Ellen"

Machteld V d P. - 32 jaar; Turnhout

"Ik had al vanalles geprobeerd om terug aan de slag te gaan. Ik wou me opnieuw beter in m'n vel gaan voelen. Via Facebook kwam ik bij WordFit terecht. Dat je stap per stap de uitleg krijgt helpt mij om het vol te houden. De video's zijn duidelijk uitgelegd en motiveren! Dat dit geleidelijk aan gebeurde hielp me echt wel om al de aanpassingen (want die moet je wel maken) in mijn leven te integreren. Voor mij werkte deze online begeleiding zeker en vast!"

Roger Vandamme - 54 jaar; Sint-Job-in't-Goor

"Alleen al maar door dagelijks op mijn ademhaling te gaan letten, voel ik me een ander mens. Rustiger en toch energieker… Dank je wel voor de super-tips! " 

Suzie S. - 56 jaar; Westmeerbeek (enkele dagen voor het einde van de 6 maanden online coaching)

"Dankjewel Fré. Ik voel me veeeeeel beter, veel energieker en ook veel positiever ook! Na een moeilijke periode kom ik terug thuis bij mezelf. Dat geeft me rust en stemt me blij. Ik ben nog niet helemaal fit, maar het komt toch aardig in de buurt en geloof mij, ik ga op dit elan verder gaan. 
Ook al had ik me op voorhand voorgenomen dat, als ik zou starten met dit programma, ik er voor 100% zou voor gaan en dat heb ik ook gedaan. Soms was het moeilijk om te veranderen. Vooral dan wat voeding betreft maar ik heb volgehouden en nu is dit mijn gewone manier van eten geworden. Wat mij vooral bijblijft, zijn die kleine alledaagse dingen die je gewoon kan doen tijdens je andere activiteiten. Maar - voor mij - het allervoornaamste dat ik heb geleerd is jezelf goed voelen, ook al gaat het sommige dagen iets minder door omstandigheden. Positieve gedachten brengen me dan terug bij het 'goed voelen'. Ik zou het Voel je goed in je Vel-programma zeker aanraden aan anderen. Absoluut! Het is de wijze waarop je iemand aanzet om anders te gaan eten, bewegen, jezelf goed voelen, ... die zo motiverend werkt. Je weet het allemaal duidelijk over te brengen en legt alles goed uit. Ook dankzij je video's, je verklaringen, het steeds opnieuw herhalen en je positieve ingesteldheid. Ik ben super tevreden en kan alleen nog maar eens zeggen: dankjewel Fré!"

Jef N. - 47 jaar; Poperinge

"Je krijgt alles heel duidelijk uitgelegd. Ook onverwachte dingen zoals hoe je correct moet ademen en hoe je eigenlijk correct moet bewegen. Maar ik moet zeggen: het werkt! De teksten die je stelselmatig ontvangt zijn duidelijk geschreven en ook de video's helpen hetgene je moet inoefenen correct uit te voeren. TOP!!"

Leontien DB. - 39 jaar; Uden (NL)

"Heel duidelijk begeleidingsprogramma! Fré van WordFit helpt je je echt op weg een 'klik' te maken. Na een tijdje merkte ik dat ik uit mezelf gezonde keuzes begon te maken. Ik voel me nu veel vitaler. Zeker een aanrader!"

Veerle C. - 36 jaar; Overpelt

"Ik voel me zeker al beter in vergelijking met in het begin toen ik startte met deze online begeleiding. Ik neem nu meer tijd om te eten, besteed er aandacht aan tijdens het aankopen en bereiden. Dat je elke dag nieuwe info meekrijgt is goed. Je krijgt net genoeg info mee."

 

 Weg met die Rugpijn-programma (voor het aanpakken van je rugpijn)

An H. - 32 jaar; Herenthout

"Vroeger had ik praktisch atijd rugpijn en nu heb ik al heel lang geen rugpijn meer gehad. Vroeger heel dikwijls naar de kinesist en osteopaat geweest maar door het volgen van dit programma blijft m'n rugpijn weg. En als ik dan toch nog eens wat last heb, doe ik gewoon een paar oefeningen en dan is dat direct beter."

Bart VB 

"Ik vind de afwisseling tussen tekst, foto's en video in het programma een cominatie die zeker werkt. Enige minpunt vond ik persoonlijk het niet ineens kunnen doornemen van alle info. Ik had net verlof en dus meer tijd, vandaar. Want op zich is het waarschijnlijk wel beter zoals het programma nu is opgevat... Alles stap per stap aanleren zodat je je al de dingen die je meekrijgt eigen kan maken."

Gerard H. - 46 jaar; Borsbeek

"Vroeger bewoog ik vanuit m’n onderrug als ik iets moest opheffen. Ik besef nu dat ik eigenlijk verkeerd bewoog… Nu dat ik het wel juist doe, heb ik gewoon bijna nooit meer last van m’n rug! Na al die jaren voelt dat super! Grtn, Gerard"

Maria V.S. - 42 jaar; Koksijde

"Ik kan opnieuw gaan werken, heb terug sociale contacten, … En dat allemaal doordat mijn rugpijn verdwenen is. Geweldig!  Bedankt, Maria"BBB-programma (voor het verstevigen van je ganse lichaam) 

Katrien J. - 37 jaar; Olmen

"Na mijn zwangerschap wou ik alles opnieuw wat steviger. Dat is me gelukt via dit programma. Ik vind het leuk dat ik alle filmpjes thuis (terwijl de kleine slaapt) kan herbekijken en op m'n gemak kan inoefenen."

Daisy S. - 42 jaar; Herk-de-Stad

"Ik lette zelf al redelijk goed op m'n eten en echt dik ben ik nooit geweest. Maar ik wou alles toch wat strakker. Op het internet vond ik wel heel wat oefeningen maar nooit echt gestructureerd. Dat vond ik wel heel goed aan dit programma."

Elien Verb. - 29 jaar; Bonheiden

"Het ‘bracen’ kan je inderdaad dagelijks en overal toepassen. En ik merk gewoon dat mijn buik er steviger door wordt. Net wat ik wilde! Dank je." 

Tinne B. - 27 jaar; Nijlen

Ik zocht iets van sport met volgende criteria : thuis (geen opvang nodig en niet in het zicht van iedereen in een fitness of een groepsles), op mijn eigen tempo, iets om vol te kunnen houden, een leuke workout. Het BBB-programma beantwoordt aan al die criteria.

De mailtjes en sms'jes werken motiverend en je kan alle informatie en oefeningen rustig op eigen tempo verwerken, handig in een druk leven! 

Het heeft mijn lovehandles en buikje wat doen krimpen, maar het heeft vooral mij mentaal hard geholpen. Ik krijg namelijk energie uit de oefeningen, een workout samenstellen ... Ik voel er ook een drive door om gezonder te eten, meer te bewegen (wandelen, fietsen, misschien rustig aan weer beginnen met joggen). Maar als klap op de vuurpijl denk ik dat ik me nu wél zeker genoeg voel om eens een fitness binnen te stappen of om ergens groepslessen te gaan volgen. 

Joni VL - 33 jaar; Heist o/d Berg schreef ook enkele artikels tijdens het volgen van het online BBB-programma:

° Fitter worden met WordFit Deel 1

° Fitter worden met WordFit Deel 2

° Fitter worden met WordFit Deel 3

 

 

Mijn doel bereiken met

ONLINE COACHING ???

 


 Fit to Run-programma (loopprestaties verbeteren en kans op blessures beperken)

Maarten VH - 35 jaar; Heist-op-den-Berg

"Ik vind het systeem met geleidelijke opbouw en prima info interessant voor zowel beginners als gevorderden. Het totaalplaatje met zowel aandacht voor het lopen als de stabiliteit, welke ik eigenlijk nooit in verband had gebracht met het lopen, vind ik heel goed. Het meeste heb ik gehad aan de info rond de ademhaling. Ik was echt verbaasd van het verschil in hartslag tussen een correcte en foute ademhaling. De intervaltrainingen vond ik echt verschrikkelijk maar erdoor is mijn gemiddelde snelheid bij duurlopen niet zoveel lager meer dan vroeger toen ik telkens op een veel te snel tempo liep om m'n ademahling onder controle te houden. Alleen jammer dat je de filmpjes niet kan opslaan zodat je ze offline kan bekijken. Ik heb in mijn tuinhuis wat ruimte gecreëerd om de kracht en opwarming oefeningen te doen maar daar heb ik daar geen wifi bereik. Maar ik zou dit online begeleidingsprogramma zeker aanraden aan anderen."

Freia VdB. - 30 jaar; Heist-Goor

"Ik was al paar keer begonnen met Start to Run maar kreeg elke keer na een tijdje pijn aan m'n scheenbeen. Op internet kwam ik terecht bij dit programma. M'n lichaam is er steviger door geworden maar vooral de opwarming gebruik ik elke keer voor ik ga lopen. Ik heb eigenlijk geen last meer gehad."

Vicky L. - 27 jaar; Heist-op-den-Berg

"Ik heb altijd wel gelopen. Maar ik wou terug af en toe mee gaan aan crosskes in het veld. En daar merkte ik dat ik kracht tekort kwam. Dat is nu niet meer het geval! Integendeel... Ben heel tevreden met de simpele oefeningen die ik gewoon thuis kan uitvoeren! Dank je wel."

 

 

 

 

WordFit-voedingsplan (om gezond te leren eten en indien nodig gewicht te verliezen) 

Heidi Van Tichelen -  Geel


 

Ilse F. - 31 jaar; Korbeek-Lo

"Variëren vind ik niet altijd even makkelijk en een slaatje eten in de auto is ook niet zo praktisch ;-) maar ik ben wel al 6 kilo kwijt en dat is wel leuk. En ze blijven er ook af... Ik ben blij en ga dus zeker volhouden!"

Sara VH - 40 jaar; Gent (na 30 van de 70 dagen)

"Ik had misschien bij het begin al wel een beetje 'de klik' gemaakt. Maar toch merk ik dat de dagelijkse kleine tips het beter gaande houden. Ik blijf er actiever mee bezig dan ik vroeger deed. Eigenlijk is het vrij eenvoudig om de kleine tips die je meegeeft toe te passen. En toch vind k het zelfs dan soms nog lastig om er bewust van te blijven. Door de dagelijkse reminders lukt dat beter. 

Ik heb m'n voedingsplan even 'on hold' gezet. Met de handige pauzefunctie. Vind ik wel goed! Door persoonlijke omstandigheden en drukke werkomstandigheden deed dit goed. Ondanks meer dan een week 'time out' zijn er toch al wat zaken die blijven hangen (rustiger ademen en eten, bewuster en ook regelmatiger eten).
Variëren is hetgene wat voor mij toe nog het moeilijkst is... En tijd nemen om te eten... Maar we gaan er vol goede moed mee verder!"

Sandra Moons; Steenokkerzeel

"Eigenlijk wist al veel van de dingen die ik meekreeg. Maar het deed goed om ze stap per stap aangereikt te krijgen. Duidelijk opgelijst en gestructureerd. Er zijn echt al heel wat dingen die ik ondertussen dagelijks toepas. Glas water 's morgens drinken na het opstaan, groenten gevarieerd eten, ook meerdere groenten bij 1 maaltijd, brood moet niet elke dag, de tips voor 's avonds... een stukje kip... Wat voor mij ook echt helpt is om 4 van de 21 maaltijden te mogen 'foefelen'. Ik voel me beter dan bij het begin van dit programma. Vooral ook minder opgeblazen! Ik zou het echt aanraden aan iemand is die eraan denkt om gezond te leren eten maar niet weet hoe. By the way, ik blijf je ook volgen op Facebook en haal daar ook veel info uit."

Stijn VdW - 35 jaar; Herenthout

Ik ben door het volgen van dit Voedingsplan me gewoon veel bewuster gaan focussen op m'n eten. Wat, wanneer, hoe, ... Daardoor heb ik nu (na 67 dagen, red.) al veel meer energie gekregen!

Ik vind het een topconcept. Elke dag een beetje meer info in plaats van direct boem een hele berg info waarvan je toch maar de helft van toepast. Uw plan is een plan dat zeer goed te volgen is. Het meest heb ik gehad aan de 'Portiebeperking'. Na 10 dagen je voeding te hebben genoteerd en dan daar mee aan de slag gaan. Samen met de tips op basis van m'n voedingspatroon heeft dit er voor gezorgd dat ik meerdere dingen dagelijks toepas. Elek ochtend een groot glas water, portiebeperking, bewuster met voeding omgaan, tijd maken om te eten, ... Ik voel me echt super in m'n vel door alle voedingstips die ik meekreeg. Ik zou het echt aanraden aan vrienden en collega's. Kortom, ik vind het een perfect te volgen plan met een berg info die je echt je levenswijze kan veranderen. Alleen zoveel mogelijk met m'n ademhaling bezig zijn blijft voor mij ne moeilijke..."

Wendy De Vos; Machelen

Ik ben me doorheen het programma bewuster gaan focussen op hetgene er in m'n mond ging. Wat, wanneer, hoe veel, ... Ik voel me hier echt beter bij. Soms vind ik het wel nog niet gemakkelijk om de info toe te passen over niet te eten om een andere reden dan honger. Ik ben nog wel eens in een emotionele bui en dat maakt het naar je lichaam luisteren soms toch nog moeilijk. Ik was onderweg even de motivatie kwijt om er mee bezig te blijven maar doordat ik dan plots een SMS kreeg, net op een moeilijk moment (bestaat toeval?), deed me dan toch verder gaan. Misschien kan dat nog wel beter. Regelmatiger een SMS versturen. Want de dagelijkse mail ging soms nog verloren tussen de vele anderen..."

Veronique D. - 39 jaar; Hulst (NL) (na een week in fase 2)

"Dank je Fré! Ik ben nu een week bezig met de 1e aanpassingen en ben al 2kg verloren. Dat motiveert voor het vervolg. Ik kijk er naar uit!"

Greet J. - 48 jaar; Sint-Andries (na 30 van de 70 dagen)

"Ik ben heel tevreden tot hiertoe. Al 5 kg afgevallen waardoor ook m'n loopprestaties weer wat vlotter gaan! Ik heb in ieder geval echt het gevoel al anders om te gaan met eten. En ondanks het feit dat ik minder eet, heb ik geen honger en voel ik me energieker! Content van uw inzet en ook van die van mij :))"

Erwin W. - 45 jaar; Goirle

"Eindelijk niet meer jojo’en! Daar ben ik zo blij om. Ik ben er trouwens ook zeker van dat ik deze manier van eten vol houdt. Het volet echt niet als een inspanning. Of toch niet meer. Want in het begin is het natuurlijk wel aanpassen. Maar door dagelijks een motiverend mailtje van je te krijgen is het me toch gelukt. Ben dan ook best trots :-) Ik voel me trouwens veel beter met die enkele kilootjes minder! Merci!! Grtjs, Erwin"

Kathleen T. - 46 jaar; Aarschot

"Ik ga door het volgen van dit Voedingplan veel bewuster om met eten dan vroeger. Ik heb geleerd in het weekend een weekschema op te stellen met wat ik de week erna ga eten. Ik plan hierin ook mijn ontbijten en lunches. Ik ben dagelijks blijven noteren wat ik allemaal in mijn mond steek. Dit werkt voor mij! Ondanks een slecht werkende schildklier was ik afgelopen week toch 'n halve kilo afgevallen. Doordat ik bewuster omga met wat maar ook waarom ik eet, heb ik zo goed als geen eetbuien (of beter gezegd vreetbuien) meer. Dit online programma zet me echt op de goed weg."

Anja en Jo S. - 47 en 49 jaar; Diksmuide

"Wij (mijn man en ik) zijn nu een week bezig aan Fase 3 en de ontbijtjes zijn super! Geweldig lekker en verzadigd gevoel tot de middag. Bedankt voor de inspiratie! Groetjes, Anja en Jo"

Agnes O. - 26 jaar; Ravels

"Het werkt echt dit ‘dieet’. Ik noem het zelfs geen dieet want heb er eigenlijk weinig voor moeten laten. De aanpassingen verliepen steeds heel vlot. Ben blij ermee te zijn begonnen! Agnes"

Ellen P. - 36 jaar; Lier

"Alle info is zeer overzichtelijk en wordt uitgelegd met goed verstaanbare woorden. En het is leuk dat je elke dag iets meer ontdekt! Dat het dus niet te snel gaat helpt me om geleidelijk aan m'n eetgewoontes aan te passen. Want dat ineens doen of proberen lukt toch niet. Dat heb ik nu wel geleerd. "

Veerle S. - 42 jaar; Putte

"Door het volgen van het online WordFit-voedingsplan heb ik in elk geval mijn eetgewoonten behoorlijk veranderd. De 2e fase waarbij ik leerde om die dingen waar ik maar geen genoeg van kon krijgen weg te laten is daarbij de doorbraak geweest. Ik ben zo goed als volledig gestopt met het eten van kunstmatige suikers (koekjes, cake, speculaas, brood,…). Het gaat goed met me. Ik ben ongeveer 11 kg afgeslankt en heb niet het gevoel op dieet te zijn! Ook heb ik niet de idee dat ik iets moet volhouden. Ik ben ook automatisch iets meer gaan (rustig) bewegen: wandelen, fietsen,… Dus bedankt! Je programma heeft een heel belangrijke rol gespeeld bij dit alles."

Tinne Buyens - 27 jaar; Nijlen (na 30 van de 70 dagen)

Ik vind de dagelijkse update en info écht een meerwaarde! Het houdt me gefocust en zorgt ervoor dat ik dagelijks met mijn voeding bezig ben. Ik krijg door alle tips en informatie zin om nieuwe dingen te proberen. Ook aan motivatie geen gebrek door de dagelijkse mails en de sms'jes. Ik kijk uit naar het vervolg...

 

Deze 6 dingen maken van jouw

ONLINE COACHING

GEGARANDEERD een SUCCES!!

Ontdek ze HIER

 

 


Paul V. – 49 jaar; Tongerlo

“ Ik heb WordFit gecontacteerd omdat ik van mijn cardioloog 20 kilo moest afvallen. Ik heb vorig jaar namelijk een voorkamerfibrillatie gehad. Voor mij was het dus 5 voor 12, of misschien zelfs wel al 12u gepasseerd… Ik raad iedereen aan het niet zo ver te laten komen! In het verleden had ik al vanalles geprobeerd. Zo was ik langs gegaan bij een diëtiste, was een tijdje regelmatig naar de cardiale revalidatie geweest in het ziekenhuis, … Allemaal dingen die ik niet lang volhield. Dankzij Frédéric  ben ik op een heel andere manier gaan leven. Veel bewuster beginnen omgaan met bewegen en mijn gezondheid. Ik durf te zeggen dat ik via Fré en WordFit de weg ben ingeslagen naar een gezondere en actievere levensstijl. ”

Wil jij ook gewicht verliezen? Hier vind je meer info over een gezonde voedingswijze of contacteer WordFit zodat we aan de slag kunnen!

 

Caroline V.D.D  -  37 jaar; Heist o/d Berg

“ Ik heb zoals ongetwijfeld vele andere mensen een redelijk druk en hectisch leven. Zo werk ik onder andere 6 dagen op 7. Daarbij komen nog heel wat andere zaken: huishouden, sociale ‘verplichtingen’, …  Ik merkte dat ik steeds moeilijker kon ontspannen. Ook al vond ik eens 5 minuten tijd om op de zetel te gaan liggen, echt tot rust komen lukte steeds moeilijker. De momenten dat ik  met Fré ga bewegen kan ik mijn hoofd wel opnieuw even leegmaken. Dit doet ongelooflijk veel deugd! OK, toegegeven, soms doe ik ook wel eens met tegenzin de deur open als hij arriveert… Maar na dat uurtje sporten ben ik elke keer weer blij dat ik het gedaan heb. Zonder Fré die 2x per week aan m’n deur staat zou ik telkens weer een ander excuus hebben boven gehaald… ”

Wil jij je ook algemeen beter in je vel gaan voelen? Hier vind je meer info hierover. Ook kan je mij, Fré Heylen (stichter van WordFit), direct contacteren. Ik kijk er al naar uit je te kunnen helpen.

 

Didier H. – 36 jaar; Herenthout

“Ik ben heel m’n leven al wel redelijk sportief geweest. Ik speel nu nog steeds 2x per week hockey. Toch zat er al ’n tijdje een uitdaging in m’n hoofd: een marathon lopen. Ik heb Frédéric gecontacteerd met de vraag voor mij een trainingsschema op te stellen. Op basis daarvan ben ik aan de slag gegaan. Wat Fré me wel heeft doen inzien is dat velen vaak veel te veel trainen, overtrainen zeg maar. Door het schema dat Fré me gaf (combinatie van lopen en spierverstevigende oefeningen) heb ik goed gedoseerd kunnen opbouwen naar de marathon van Antwerpen. Wat hielp was af en toe eens een motiverend telefoontje, mailtje of SMS’je van Fré. Uiteindelijk liep ik de marathon uit in 3u44min. Dankzij de toffe en professionele begeleiding van WordFit.”

Ben ook jij op zoek naar een sportieve uitdaging? Contacteer ons en dan kunnen we samen bekijken hoe we je best begeleiden.