6 dingen die van je online training zeker een succes maken!

 

Hey WordFit'er,

 

Je staat op het punt om te starten met een online begeleidingsprogramma van WordFit. Misschien twijfel je nog een beetje...? Ik overloop even welke dingen ook van jouw online coaching gegarandeerd een succes maken! Wat jouw doel ook is...

 

De online begeleidingsprogramma's van WordFit werken! Mede dankzij onderstaande dingen...

 

  1. Je kiest je eigen startmoment

   Na inschrijving krijg je al wat inleidende info mee. Maar dan is het aan jou om het eigenlijke startmoment te kiezen. Daarvoor duw je op de knop ‘Start je programma’. Of je nu direct start of bijvoorbeeld bij het begin van volgende week of maand… Je hebt een investering in jezelf gedaan en dat maakt dat je ook effectief aan de slag gaat met de info die je krijgt. Je motivatie is veel groter om er echt een succes van te maken. Dat is vaak anders met gratis info die je die je online, op TV, in de krant of waar dan ook vindt, echt toe te passen…

    
  2. De pauzefunctie gebruiken

   Ben jij even op reis of ziek? Of gaat de begeleiding net iets te snel voor jou? Geen probleem! Je kan je online begeleidingsprogramma altijd tussentijds even ‘on hold’ zetten. Zo wordt de info die normaal de daaropvolgende dagen vrijkomt gepauzeerd. De mails en SMS’n om je gemotiveerd te houden (zie puntje 6) worden dan ook even niet verstuurd. Je werkt dus op je eigen tempo naar jouw doel toe!


   Mijn doel bereiken met

   ONLINE COACHING ???

    
  3. Materiaal dat je keuze kracht bijzet (en je doel helpt bereiken)

   Ok, het is handig om alle info, die je helpt om je doel te bereiken, online te kunnen raadplegen. Zeker in deze tijden waar bijna overal wifi of toch zeker een internetverbinding is. Maar het kan je ook wel helpen om bepaalde info nog eens op papier te kunnen nalezen. Heel wat informatie krijg je daarom ook in pdf-formaat. Zo kan je voor jezelf ook een papieren ‘ondersteuningsbundel’ afdrukken.

    
  4. Info die jij het meest waardevol vindt makkelijk herbekijken

   Vind jij de info van die bepaalde dag extra interessant? Voel je dat dit voor jou heel waardevol is? Dan sla je die gewoon op bij je ‘Favoriete lessen’. Zo kan je, nadat je bent ingelogd, deze info makkelijk nog eens doornemen.

   Les als favoriet markeren Online coaching WordFit.be

    
  5. Steun van buitenaf krijgen (‘sociale controle’)

   Als anderen weten dat jij aan een bepaald doel aan het werken bent, kunnen ze je daar af en toe eens op wijzen. Dit kan je nog extra motiveren om er blijvend voor te gaan. Dit is je ook makkelijk gemaakt doordat je de les van die dag kan delen op Facebook. Zo kunnen je vrienden je steunen!

    
  6. Uniek uitgewerkt motivatiesysteem via mail en SMS

   Je weet misschien best al wel voor een groot stuk hoe jij je doel kan verwezenlijken… Er is namelijk heel wat gratis info voor handen. Op het internet, boeken, magazines, … Maar naast het feit dat je nooit zeker bent dat deze info wel correct is, ontbreekt het ook jou misschien aan motivatie. Om je te motiveren alle info die je krijgt ook daadwerkelijk toe te passen, is er het uniek uitgewerkte motivatiesysteem van WordFit! Mails en SMS’en herinneren je er aan actief aan de slag te blijven. Zo kan ook jij zeker je doel bereiken!

 

Succes gegarandeerd!

Veel plezier toegewenst met het bereiken van je doel!!

 

Fitte groeten, 

Frédéric Heylen, ook uw fitheidscoach

 

 

Lees hier 

GETUIGENISSEN 

van mensen die al 'n online coaching volgden!

 

Twijfel je nog? Heb je vragen?

Heb je nog vragen over hoe zo'n online begeleiding nu eigenlijk echt werkt? Vul hier even je gegevens in en ik bel of mail je zodat ik je alles duidelijk kan uitleggen.

Meer energie en je beter in je vel gaan voelen
€ 349,00

Met het Voel je goed in je Vel-programma ga ook jij je gegarandeerd gezonder en energieker voelen! Je krijgt stap per stap informatie mee die je leert op de meest efficiënte manier

 • Gezond(er) en gevarieerd te eten
 • Meer en verantwoord te bewegen zonder daarom (altijd) te moeten sporten
 • Tot rust te komen en jezelf ontspanning te gunnen
 • Een positieve mindset te creëren (positief denken, lachen, …)

Kortom, alles wat je nodig hebt om je een verantwoorde levensstijl eigen te maken en ook te kunnen volhouden!

Gedurende 6 maanden ; met uniek uitgewerkt WordFit-motivatiesysteem

Meer over dit programma »

Schrijf mij nu in!

Rugpijn verminderen
€ 69,00

Met het Weg met die Rugpijn-programma kan ook jij effectief je klachten aan je rug aanpakken! Je krijgt stap per stap informatie mee die je leert om:

 • Toch je dagdagelijkse taken te kunnen blijven uitvoeren
 • Op een simpele manier te blijven bewegen
 • Een correcte lichaamshouding aan te nemen zodat de druk op je wervels afneemt
 • Je rug beweeglijker maar ook steviger te maken

Kortom, alles om vanaf nu werk te maken van een leven waar ook jij opnieuw pijnvrij door het leven kan gaan!

Meer over dit programma »

Schrijf mij nu in!

Lichaam verstevigen
€ 69,00

 

Met het ‘BBB’-programma ga je niet alleen je buik, billen en borstspieren verstevigen. Neen, je krijgt stap per stap oefeningen mee om effectief alles steviger te laten aanvoelen!

Je krijgt niet alleen spierverstevigende oefeningen mee… Ook oefeningen waarbij je je conditie kan verbeteren en indien nodig vet kan verliezen, zitten in dit complete online programma verwerkt!

Bovendien ga je merken dat de info die je meekrijgt makkelijk toepasbaar is in je dagdagelijkse leven! Op naar een stevigere en strakkere body…

 

Meer over dit programma »

Schrijf mij nu in!

Beter, sneller en blessurevrij lopen
€ 69,00

Nog te veel lopers, zowel beginnende als ervaren, raken vroeg of laat geblesseerd. Je mag de impact van lopen op je lichaam dan ook niet onderschatten. Met het ‘Fit-to-Run’-programma krijg je stap per stap aangeleerd hoe je:

 • Je lichaam goed opwarmt
 • Je lichaam op de meest efficiënte manier laat bewegen (minder energieverlies = beter lopen!)
 • Je trainingen best indeelt en aanpakt


Kortom, een online programma dat van jou een betere loper maakt die de kans op blessures immens verkleint!

Meer over dit programma »

Schrijf mij nu in!

Gezond leren eten (en indien nodig afvallen)
€ 129,00

Met het ‘WordFit-voedingsplan’ (en dus niet WordFit-dieet!) krijg je in 7 fases van 10 dagen aangeleerd hoe je:

 • Je huidige gewoontes onder de loep neemt en kan aanpassen (the key to success!)
 • Door slechts enkele zaken te laten je sowieso gewicht verliest
 • Niet minder moet gaan eten maar gewoon anders…
 • Op een makkelijke manier de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt
 • Je nieuwe voedingsgewoontes gemakkelijk in je dagelijkse leven kan inpassen

Je wordt zelfs verplicht een aantal maal per week te ‘zondigen’… Dit alles maakt het voor iedereen haalbaar om blijvend de ‘klik’ te maken!

Meer over dit programma »

Schrijf mij nu in!

Leren tot rust komen
€ 169,00

 

Beperkt aantal plaatsen (50) per maand om zo begeleiding persoonlijk te houden. Telkens uitverkocht bij het begin van een nieuwe maand! Daarom is pre-registreren (zie bovenaan in menu) aan te raden.

Met het online Relaxatie-programma krijg je 6 relaxatiemethoden, met een insteek van mindfulness, mee. Elke week een nieuwe techniek... Zodat jij erachter kan komen welke methode jou het best ligt. Je gaat erdoor leren jezelf niet meer uit de weg te gaan en rust (in je hoofd) te vinden!

Meer over dit programma »

Schrijf mij nu in!