Hey WordFit'er,

 

Je staat op het punt om te starten met een online begeleidingsprogramma van WordFit. Misschien twijfel je nog een beetje...? Ik overloop even welke dingen ook van jouw online coaching gegarandeerd een succes maken! Wat jouw doel ook is...

 

De online begeleidingsprogramma's van WordFit werken! Mede dankzij onderstaande dingen...

 

  1. Je kiest je eigen startmoment

   Na inschrijving krijg je al wat inleidende info mee. Maar dan is het aan jou om het eigenlijke startmoment te kiezen. Daarvoor duw je op de knop ‘Start je programma’. Of je nu direct start of bijvoorbeeld bij het begin van volgende week of maand… Je hebt een investering in jezelf gedaan en dat maakt dat je ook effectief aan de slag gaat met de info die je krijgt. Je motivatie is veel groter om er echt een succes van te maken. Dat is vaak anders met gratis info die je die je online, op TV, in de krant of waar dan ook vindt, echt toe te passen…

    
  2. De pauzefunctie gebruiken

   Ben jij even op reis of ziek? Of gaat de begeleiding net iets te snel voor jou? Geen probleem! Je kan je online begeleidingsprogramma altijd tussentijds even ‘on hold’ zetten. Zo wordt de info die normaal de daaropvolgende dagen vrijkomt gepauzeerd. De mails en SMS’n om je gemotiveerd te houden (zie puntje 6) worden dan ook even niet verstuurd. Je werkt dus op je eigen tempo naar jouw doel toe!


   Mijn doel bereiken met

   ONLINE COACHING ???

    
  3. Materiaal dat je keuze kracht bijzet (en je doel helpt bereiken)

   Ok, het is handig om alle info, die je helpt om je doel te bereiken, online te kunnen raadplegen. Zeker in deze tijden waar bijna overal wifi of toch zeker een internetverbinding is. Maar het kan je ook wel helpen om bepaalde info nog eens op papier te kunnen nalezen. Heel wat informatie krijg je daarom ook in pdf-formaat. Zo kan je voor jezelf ook een papieren ‘ondersteuningsbundel’ afdrukken.

    
  4. Info die jij het meest waardevol vindt makkelijk herbekijken

   Vind jij de info van die bepaalde dag extra interessant? Voel je dat dit voor jou heel waardevol is? Dan sla je die gewoon op bij je ‘Favoriete lessen’. Zo kan je, nadat je bent ingelogd, deze info makkelijk nog eens doornemen.

   Les als favoriet markeren Online coaching WordFit.be

    
  5. Steun van buitenaf krijgen (‘sociale controle’)

   Als anderen weten dat jij aan een bepaald doel aan het werken bent, kunnen ze je daar af en toe eens op wijzen. Dit kan je nog extra motiveren om er blijvend voor te gaan. Dit is je ook makkelijk gemaakt doordat je de les van die dag kan delen op Facebook. Zo kunnen je vrienden je steunen!

    
  6. Uniek uitgewerkt motivatiesysteem via mail en SMS

   Je weet misschien best al wel voor een groot stuk hoe jij je doel kan verwezenlijken… Er is namelijk heel wat gratis info voor handen. Op het internet, boeken, magazines, … Maar naast het feit dat je nooit zeker bent dat deze info wel correct is, ontbreekt het ook jou misschien aan motivatie. Om je te motiveren alle info die je krijgt ook daadwerkelijk toe te passen, is er het uniek uitgewerkte motivatiesysteem van WordFit! Mails en SMS’en herinneren je er aan actief aan de slag te blijven. Zo kan ook jij zeker je doel bereiken!

 

Succes gegarandeerd!

Veel plezier toegewenst met het bereiken van je doel!!

 

Fitte groeten, 

Frédéric Heylen, ook uw fitheidscoach

 

 

Lees hier 

GETUIGENISSEN 

van mensen die al 'n online coaching volgden!