Hey WordFit'er,

 

De winter is vaak de periode dat we ons wat slapjes voelen. Het is vroeg donker, koud, kil, ... Allemaal zaken die er voor zorgen dat we al sneller de zetel in kruipen en wat voor TV hangen. De training die we anders wel doen schiet er vaak over.

Winter betekent dus vaak dat we ons minder energiek voelen. Slap... Minder krachtig.

Dat is ne thetgene dat we met WordFit niet willen laten gebeuren!

 

Geen energie in de winter? Doe mee aan de #pompchallenge van WordFit

 

We gaan daarom een uitdaging aan. We willen van de meer dan 20 000 WordFit'ers op Facebook zoveel mogelijk mensen juist sterker de winter te laten uitkomen! In plaats van zwakker.

 

Concreet?

We gaan elke dag 20 maal pompen.

10 maal 's morgens en 10 maal 's avonds. 

Dit is voor iedereen haalbaar!

Pomp challenge WordFit.be

Pompen te zwaar voor jou? Je kan ook altijd pompen vanop je knieën. Hoe je dit kan doen ontdek je HIER.

 

Gaat dit een verschil maken?

Zeker en vast! Onder het motto 'Alle kleine beetjes helpen' hebben we met WordFit al vele mensen op weg geholpen naar een meer gezonde en energieke levensstijl.

 

Inspiratie en motivatie

Bekijk nog maar even onderstaand filmpje en laat je inspireren. Indien jij wil meedoen kan je onderaan even je naam en emailadres achterlaten. Dan houden wij je gedurende de maanden december en januari gemotiveerd!

 

 

 

Social...

Als jij beslist om mee te doen aan onze Pompchallenge en dus fitter, met meer energie en sterker de winter door te komen mag je je filmpjes of foto's waarop te zien is dat jij aan het pompen bent delen op sociale media. Dit met de #pompchallenge

#pompchallenge WordFit.be

 

Indien jij meedoet mag je dus hieronder even je gegevens achter laten. Dan herinneren we je er af en toe aan om er mee aan de slag te blijven. En, neen we gaan je niet spammen. Daar houden we zelf ook niet van!