Vandaag 16,4km gelopen aan een gemiddelde van 11km/u. Dat komt neer op in totaal 1u29min33sec. gelopen. Van in Bevel, richting Herenthout en dan tot aan den Langen Dijk (tussen Itegem en Hallaar) en terug. Schoon toereke. Doelstelling was om heel de tijd met m’n hartslag onder de 150 te blijven. Dat lukte goed. Gemiddeld zat ik aan 144. 

Het was een lekker weetje. Het zonneke scheen, zalig!! Het leek me wel een goed idee om een relaxed muziekske op te zetten. Meestal doe ik dat niet. Ten eerste uit veiligheid. Als je zo alleen aan het lopen bent… Je moet toch zien da ze u ni omver rijden. Plus ik kan (zeker als ik zo ’s morgens vroeg loop) echt genieten van de geluiden van de natuur. Maar vandaag met ’t zonneke… Ja, ’t leek me een goed plan om met een muziekje in m’n oren te lopen.

!!! TIP: Het doet er uiteindelijk niet toe met welke muziek je loopt. Het belangrijkste is het tempo van de muziek. Als je zoals ik vandaag op een rustig tempo wil lopen, luister je best naar een gezapig muziekske. Als je er eens stevig tegenaan wil gaan, kan een beatje (of de betere gitaarriffs) bijvoorbeeld wel helpen. !!!

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

 



 

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar