Vandaag een vastendag. Dus vanmorgen, vanmiddag en vanavond enkel 150ml versgeperst fruitsap. Een combinatie van appelsien en pompelmoessap. Best lekker maar ja… Niet veel hé. En vooral geen vaste voeding. Je kan dit echt zien als een korte detox-kuur. Je gaat even al je reserves van oude koolhydraten opgebruiken om er nadien terug nieuwe aan je lichaam toe te voegen. Vandaag nog eens in Mol gaan lopen, tussen de bossen. Ja het blijft leuk: eens veranderen van omgeving om te lopen want om den duur elke keer in dezelfde omgeving lopen begint te vervelen.

!!! TIP: als je heel regelmatig loopt (of bv. fietst), ga eens ‘op locatie’ sporten. Zegt men niet: ‘Verandering van spijs doet eten…’. In die optiek een beetje. Om verveling tegen te gaan. !!!

Ik probeer zo snel mogelijk op de dag te trainen want uiteindelijk is het toch aanpassen hé… Zo ’n dagje zonder vaste voeding. Overlopen van energie doe je niet natuurlijk. Dus hoe rapper deze training achter de rug is, hoe beter. Het is echt wel ‘afzien’. Zonder eten in’t maagske 25 minuten alles geven… Je moet op zo’n tempo lopen dat je nog wel luidop iets kan zeggen maar geen hele volzinnen niet meer. Dus ja, dat zegt genoeg hé. Redelijk zwaar doortrainen dus. Maar het zijn minder dan 30 minuten dus ja, dan maar effe op de tanden bijten. Karakter trainen/tonen… Ook dat ga ik kunnen gebruiken tijdens de marathon.

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar