Gisteren een dagje niet gelopen maar vandaag ging het echt goed. Ik wilde in eerste instantie gewoon een toertje doen dat ik over ’t laatst nog eens had gedaan (Bevel-Herenthout-Bouwel-Nijlen-Bevel). Dat was toen ‘n 17-tal kilometer. Maar het zonneke scheen, ik had m’n muziek bij (ja, dit helpt toch wel om het wat minder saai te maken) en ja, ik voelde me goed. Dus onderweg begon het idee te rijpen om er nog een (serieus) stuk bij aan te breien. Zo gedacht, zo gedaan… Van Nijlen terug baan richting Herenthout genomen en uiteindelijk op 28,5km uitgekomen.

Ja, dat zie ik toch wel een beetje als een mijlpaal. Een dag voor m’n 29e verjaardag de eerste keer in m’n leven meer dan 25 kilometer gelopen… Ja, ik moet zeggen: het voelt echt goed. Ook m’n hartslag zat echt wel goed. Een gemiddelde van 132. En toch aan een tempo van gemiddeld 10,5km/u. Jaja, nu heb ik echt wel het gevoel dat die marathon gaat lukken.

Blijven trainen zoals ik bezig ben, nog wat op snelheid trainen (door intervaltrainingen, ok dat is afzien maar… het is voor het goede doel hé) en m’n lichaam verzorgen. Want met het winderige weer voel ik zo wat een snottende neus opkomen. Maar het belangrijkste is: de moral zit goed dus komt goed!!

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar