Vandaag 14,7km gelopen nadat ik gisteren een rustdagje had ingelast. Gisteren wel weer naar de les geweest en les gehad van Dr. Verstuyft van het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité). Is echt wel interessant als je les kan krijgen van zo’n personen. Die spreken echt vanuit hun kennis en ervaring… Zalig!

Dus vandaag toch weer redelijk goei toereke gelopen. Alé, als je het vergelijkt met de marathon-afstand is niet echt de moeite maar…  Je kan het ook vanuit een ander standpunt bekijken. Tot een 2,5 maand geleden liep ik bijna nooit langere afstanden dan 9 of 12km. Dus ja… Dan is 14,7km en dan nog 1,5km uitlopen niet slecht.

Die eerste 14,7km gelopen aan een gemiddelde snelheid van 11km/u. Tussendoor heb ik  intervallekes gedaan. 20 seconden alles geven (maar echt alles geven, spurten zelfs), dan mijn hartslag terug laten zakken naar 140, terug 20sec. vollen bak, … Uiteindelijk kwam ik op een gemiddelde hartslag van 153 uit. In totaal had ik er 1 uur en 20 minuten over gedaan. En dan dus nog uitgelopen.

Morgen zijn we 2 dagen op weekend dus lopen zal er niet inzitten. Dat zal pas terug iets voor zondag zijn… Dan nog eens een serieus toertje lopen aan een heel rustige hartslag.

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar