Vandaag heb ik in totaal 25km gelopen maar wel verspreid over 2 trainingen. De eerste training was redelijk stevig. 13km gelopen in exact 1 uur. Nadien nog een kilometerke rustig uitgelopen. Ik blijf me verbazen dat ik die snelheden kan lopen. En toch al ’n tijdje kan aanhouden. Het was een tijdje geleden niet waar hoor.

Ambetant is wel dat m’n hartslagmeter raar blijft doen. Ik had dus weer geen hartslagwaardes. Wel voelde ik da dit toch een serieus tempo was. Maar dat is goed. Eens een relatief korte stevige training waarbij je eens goed doorloopt.

’s Avonds dan nog eens eindelijk met de Jurgen gaan lopen. Dat was echt lang geleden. We hebben ons gebruikelijke toereke door het centrum van Heist nog eens gelopen. Leopoldlei-Molenstraat-Bergstraat. Dat is exact 3 kilometer. We hebben dit 4 keer gelopen en kwamen dus uit op 12 kilometer. Nu wel rustiger gelopen dan vanmorgen. Gemiddelde snelheid was 10,5km/u. Leuk is wel dat je eens een babbeltje kan doen als je aan het lopen bent.

!!! TIP: Spreek met iemand (of enkele personen) af om samen te gaan sporten. Als jij geen zin hebt maar de anderen bellen om af te spreken ga je toch. En eens je er aan begonnen bent voelt dit toch super! Sociale controle helpt wel degelijk. !!!

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar