Zo’n 3-daagse mini-kuur is echt zo voorbij. OK, vandaag nog de 3e dag maar vandaag mag ik al terug eten. ’s Morgen een stuk fruit in 200ml (magere) yoghurt. Smaakt geweldig! Het is niet echt veel maar het lukt wel om de voormiddag door te komen.

’s Middags een slaatje met 100 gram gemengde sla, 2 tomaten en 10 olijven. En dit dan afkruiden met een dressing van 2 eetlepels olijfolie (gezonde en dus noodzakelijke vetten), peper en zout en als je wil wat (wijn)azijn. Naar eigen smaak toe te voegen. Smaakt echt wel. Niet zoals na de 3 dagen vasten tijdens de 10-daagse kuur… Toen waren de smaaksensaties bij ditzelfde slaatje echt ongelooflijk. Dat was echt zàaaaalig! Dat vergeet ik nooit meer! Nadien 100 gram pistachenootjes. Als je er maar een bepaalde hoeveelheid mag van eten, dan eet je tot de laatste kruimel ervan op… Ne mens zit soms raar ineen ze.

Vanavond 150 gram kabeljauw met (normaal 200 gram, maar dat zal wel iets meer geweest zijn bij mij) broccoli. Goed kruiden. Jaja, echt lekker. Zo heb ik bijvoorbeeld wat cayennepeper in het water gedaan waar ik de broccoli in kookte. Geeft een klein extraatje.

!!! TIP: voeg een mespunt cayennepeper toe aan het water waarin je je groenten of bv. pasta in kookt. Dit voegt een kleine extra dementie toe aan je gerecht. !!!

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar