Gisteren toch maar terug een rustdag ingelast. Ook al had ik wel zin om te lopen. Maar het is zo, mijn basisconditie zit goed en nu moet ik zien dat ik niet geblesseerd raak. Dus ook rusten is heel belangrijk. Begin volgende week zou ik nog eens graag over de 30 kilometer gaan. Een 32-33km zou ik toch wel eens willen lopen. En dan wel de regelmaat(aantal keren per week lopen) behouden maar stilaan de kilometers per sessie rustig afbouwen.

Vandaag heb ik eens klein toereke(5,6km) gedaan aan echt wel stevig tempo. Plus nuchter getraind vanmorgen. Ik kwam uit op ’n gemiddelde hartslag van 167, wat best wel veel is. Dus ja, goed doorgelopen. Dit  was m’n vaste Sportvasten-toereke. Juist even nagekeken:

- op 1e Sportvasten-dag (8 juli) liep ik hierover 29min 32sec. (lees hier hoe ik me toen voelde)

- 2 dagen na Sportvasten-trainingsprogramma (op 19 juli): 27min 57 sec.

- op 29 juli (kleine 2 weken na einde Sportvasten): toen liep ik ditzelfde toertje op 25min 09 sec.

Nu liep ik dit in 23min en 10 sec. Dus ja, dat het werkt… Daarvan ben ikzelf het beste bewijs. Ik ben blij dat ik dat toen heb gedaan. Daardoor zat ik niet enkel in de flow van elke dag lopen maar ben erdoor ook veel bewuster beginnen omgaan met gezonde voeding. En ik voel me hier heel goed bij!

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar