Met WordFitMedia werken we voor jouw bedrijf een ganse marketingcampagne uit. Eerst luisteren wij naar de bedoeling die jij hebt bij het opzetten van zo’n campagne. Nadien denken wij graag mee bij het promoten van jouw dienst of product.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan...

  • influencer marketing
  • het maken van reviews
  • uitwerken van een event
  • ...
WordFitMedia

Dit alles kan dan door WordFit, zowel via geschreven content als via video’s, naar buiten worden gebracht.

 

BENIEUWD NAAR EERDERE CAMPAGNES?

NEEM HIER EEN KIJKJE

Heeft jouw bedrijf iets te bieden dat bijdraagt tot een gezonde, energieke en dus fitte levensstijl?

Neem dan zeker even contact zodat we samen kunnen nadenken over een unieke, flexibele en authentieke campagne om zo jouw dienst of product extra onder de aandacht te brengen.

 

Publireportage

Jouw product verdient toch wel meer dan een gewone standaard advertentie? Wij kunnen via een advertorial datgene dat jij extra onder de aandacht wil plaatsen de nodige aandacht geven. We schrijven een artikel over jouw product/dienst of event. In dat artikel linken we uiteraard naar jouw website.

Banner

Ook is het een mogelijkheid om een banner te plaatsen. Het betreft dan een afbeelding met een ‘call to action’-knop die uitnodigt erop te klikken. Zo kan jij meer bezoekers op je website bekomen. De banner kan ofwel op een specifiek door u gekozen pagina worden geplaatst ofwel op alle pagina’s zichtbaar zijn. 

Pers

WordFitMedia brengt content over alles wat bijdraagt tot een gezonde, energieke en dus fitte levensstijl. Daarom appreciëren wij het heel erg op de hoogte te worden gehouden van nieuwe producten/diensten, boeken, culinaire of sportevents, … Wel garandeert het opsturen van producten niet dat we er automatisch verslag over uitbrengen. Het moet namelijk voldoen aan de normen, waarden, missie en visie waar WordFit voor staat.

 

Interview WordFitMedia

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op
Ik wil wel extra info