Op naar de 10 Miles van Antwerpen Campagne WordFitMedia voor WordFit

Hey WordFit'er,

 

 

Dat WordFit de grootste online community op Facebook vormt van mensen die belang hechten aan een gezonde, energieke en dus fitte levensstijll wist je misschien al?! Maar dat we hierdoor regelmatig meer dan 100 000 per week bereiken is misschien nieuw voor je...

Daarnaast is het zo dat we naast het online coachen van mensen meer en meer geëvolueerd zijn naar een creative content agency dat heel erg inzet op het maken van video. De combinatie van die beide aspecten maakt dat we meer en meer videocontent creëren voor bedrijven uit de gezondheidssector die hun product of dienst in de picture willen plaatsen. Dat Frédéric Heylen, oprichter van WordFit, hierbij kan optreden als host is alleen maar een voordeel. Mensen die hem kennen kunnen alleen maar beamen dat hij 'het nogal goed kan uitleggen'...

Momenteel zetten we samen met Media Mania PR Agency een campagne op voor het BH-merk Anita. Dat bestaat al sinds 1886. Dat is al langer dan Coca Cola bestaat. Lang hebben ze bij dit Duitse behamerk ingezet op hun 'Maternity'-lijn. Met andere woorden op het creëren van beha's voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding willen geven aan hun pasgeborene. Nadien gingen ze ook heel erg inzetten op vrouwen die door borstkanker een borst verloren en die een borstprothese kregen aangemeten. Sinds kort hebben ze ook een heel kwaliteitsvolle sportlijn. Om die 'Activity'-lijn te promoten werkten we een campage uit waarbij we met WordFit 20-tal bloggers begeleiden naar de 10 Miles van Antwerpen. Dit zijn de 'gelukkigen':

In de WordFit-studio te Bouwel organiseerden we een 'Kick Off'-event zodat de dames elkaar wat beter konden leren kennen maar ook konden kennis maken met Fré Heylen, de man die hen zal klaarstomen om op zondag 23 april het beste van zichzelf te kunnen geven.

Bekijk hieronder de sfeerfilm van dit openingevent.

Ben je benieuwd naar meer posts over deze campagne? Check dan zeker de #moveyourbodynotyourboobs op de verschillende sociale media ;-)

 

Fitte groeten,

het WordFit-team

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar