U bent hier

Varia

Varia

Bij een school vissen of een zwerm spreeuwen heerst er een soort van zelfregulatie. Zonder specifieke afspraken of regels gaan ze allemaal dezelfde richting uit. Dat is toch ook hetgene je wil bekomen binnen je organisatie, neen? Dat kan met het Vitaal bedrijf-programma van WordFit waarvan de workshop Positieve werkidentiteit een onderdeel vormt. Ontdek er hier meer over.

Varia
Regelmatig geven bloggers hun ongezouten mening over de online coachingsprogramma's van WordFit. Her vind je een eerste verslag van Joni van www.hoofdstukdrie.be. Zij volgde ons online BBB-programma. Dit met de bedoeling haar lichaam tegen de zomer te verstevigen. Lees hier haar relaas...
Varia

Na het Kick Off-event van de Anita campagne #moveyourbodynotyourboobs, dat we organiseerden in de WordFit-studio, was het afgelopen dinsdag tijd voor de eerste training... Ontdek er hier meer over!

Varia
WordFit-media maakt videocontent voor bedrijven die hun product of dienst (dat te maken heeft met een fitte levensstijl) in de kijker willen zetten. Momenteel zijn we bezig met een campagne voor het BH-merk Anita dat recentelijk met een heel goede sportbeha op de markt kwam. Daarvoor begeleidt Fré Heylen (oprichter van WordFit en professioneel fitheidscoach) een groep bloggers naar de 10 Miles van Antwerpen. Bekijk hier de aftermovie van het 'Kick Off'-event!!
Varia
WordFit heeft de doelstelling zoveel mogelijk mensen te inspireren om gezond en energiek door het leven te gaan! En daarom interviewt Frédéric Heylen, oprichter van WordFit, regelmatig mensen die een voorbeeld vormen voor velen... Vandaag is het de beurt aan Manuela Soccol die in 2016 de Olympische marathon liep.
Varia
Met WordFit willen we je helpen dit jaar je goede voornemens echt waar te maken! Daarom krijg je 30% KORTING met de 'dezekeerecht'-actie. Ontdek er hier meer over!
Varia
Wil jij graag je steentje bijdragen om gans Vlaanderen gezond, energiek en fit te laten worden? Contacteer ons en maak binnenkort deel uit van het WordFit-team.
Varia
Denk jij dat je een maand geen alcohol kan drinken? Ga mee de uitdaging aan en doe mee aan Tournée Minerale. Wat, waarom en hoe ontdek je hier.
Varia
Gezonder, energieker en dus fitter worden is vaak een proces... Hier overloop ik even de verschillende fases van gedragsverandering.

Pagina's

ONLINE COACHING

De uniek uitgewerkte ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA'S helpen jou je doel te bereiken. Op je eigen tempo! Wil je je algemeen fitter worden, efficiënter en sneller lopen of je ganse lichaam verstevigen? Je rugpijn aanpakken? Gezond leren eten en indien nodig gewicht verliezen? Dit kan! Schrijf je nu in voor één van de online begeleidingsprogramma's.

Ik wil hierover meer info »

GETUIGENISSEN

Soms vinden mensen het nog wat raar om online begeleid te worden naar hun doel. Totdat ze zelf ervaren dat het werkt natuurlijk... Maar totdat ook jij je laat begeleiden kan het wel inspirerend zijn om ervaringen te lezen van mensen die je voorgingen. Lees de inspirende verhalen en ontdek hoe anderen geholpen werden door de uniek uitgewerkte online begeleidingsprogramma’s van WordFit!

Lees getuigenissen »

GRATIS EBOOKS

Download hier de GRATIS EBOOKS van WordFit. Ze bundelen heel wat nuttige en waardevolle info die je zeker gaat helpen. Alles heel duidelijk beschreven en dus heel goed te begrijpen. Ook werkt hetgene je gaat lezen motiverend en zet je aan tot actie! Alvast eerste stap naar een gezondere, actievere en dus fitte levensstijl.

Download nu (1 van) de gratis WordFit e-books »