U bent hier

Varia

woensdag, 5 april, 2017 - 18:26

Bij een school vissen of een zwerm spreeuwen heerst er een soort van zelfregulatie. Zonder specifieke afspraken of regels gaan ze allemaal dezelfde richting uit. Dat is toch ook hetgene je wil bekomen binnen je organisatie, neen? Dat kan met het Vitaal bedrijf-programma van WordFit waarvan de workshop Positieve werkidentiteit een onderdeel vormt. Ontdek er hier meer over.

dinsdag, 4 april, 2017 - 15:57
Regelmatig geven bloggers hun ongezouten mening over de online coachingsprogramma's van WordFit. Her vind je een eerste verslag van Joni van www.hoofdstukdrie.be. Zij volgde ons online BBB-programma. Dit met de bedoeling haar lichaam tegen de zomer te verstevigen. Lees hier haar relaas...
donderdag, 16 maart, 2017 - 15:45

Na het Kick Off-event van de Anita campagne #moveyourbodynotyourboobs, dat we organiseerden in de WordFit-studio, was het afgelopen dinsdag tijd voor de eerste training... Ontdek er hier meer over!

maandag, 13 maart, 2017 - 21:42
WordFit-media maakt videocontent voor bedrijven die hun product of dienst (dat te maken heeft met een fitte levensstijl) in de kijker willen zetten. Momenteel zijn we bezig met een campagne voor het BH-merk Anita dat recentelijk met een heel goede sportbeha op de markt kwam. Daarvoor begeleidt Fré Heylen (oprichter van WordFit en professioneel fitheidscoach) een groep bloggers naar de 10 Miles van Antwerpen. Bekijk hier de aftermovie van het 'Kick Off'-event!!
vrijdag, 17 februari, 2017 - 23:02

 

Hey WordFit'er,

 

Vanaf deze week hebben we bij WordFit een nieuwe stagiair! Haar naam is Jolien Van Dijck. Ze is 25 jaar. Heeft reeds een diploma verpleegkunde op zak en studeert nu Sport en Bewegen aan de Thomas More Hogeschool in Turnhout. Ontdek in dit korte interview wat Jolien allemaal opstak tijdens haar eerste stageweek.

Pagina's

ONLINE COACHING

De uniek uitgewerkte ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA'S helpen jou je doel te bereiken. Op je eigen tempo! Wil je je algemeen fitter worden, efficiënter en sneller lopen of je ganse lichaam verstevigen? Je rugpijn aanpakken? Gezond leren eten en indien nodig gewicht verliezen? Dit kan! Schrijf je nu in voor één van de online begeleidingsprogramma's.

Ik wil hierover meer info »

GETUIGENISSEN

Soms vinden mensen het nog wat raar om online begeleid te worden naar hun doel. Totdat ze zelf ervaren dat het werkt natuurlijk... Maar totdat ook jij je laat begeleiden kan het wel inspirerend zijn om ervaringen te lezen van mensen die je voorgingen. Lees de inspirende verhalen en ontdek hoe anderen geholpen werden door de uniek uitgewerkte online begeleidingsprogramma’s van WordFit!

Lees getuigenissen »

GRATIS EBOOKS

Download hier de GRATIS EBOOKS van WordFit. Ze bundelen heel wat nuttige en waardevolle info die je zeker gaat helpen. Alles heel duidelijk beschreven en dus heel goed te begrijpen. Ook werkt hetgene je gaat lezen motiverend en zet je aan tot actie! Alvast eerste stap naar een gezondere, actievere en dus fitte levensstijl.

Download nu (1 van) de gratis WordFit e-books »