Hier vind je een overzicht van de WordFit-vacatures. Wil jij je steentje bijdragen om gans Vlaanderen fit te laten worden? #iedereenfit door #wordfit ;-)

Medewerker Vitaal bedrijf-programma

Voor de bedrijfscoaching die we met WordFit aanbieden zijn wij op zoek naar een persoon (M/V) die bedreven is in het leggen van contacten en vertrouwd is met stucturen binnen bedrijven. Deze persoon heeft een vlotte babbel, organisatietalent en vormt de tussenpersoon tussen de WordFit-coaches en de betrokkenen in de bedrijfswereld. Coachingservaring is een pluspunt.

Freelance contentcreator

Social media helemaal je ding? Ben jij bedreven met een camera? Kruip je graag in je pen? Creatief brein? Oog voor mooie beelden? En wil je mee bijdragen aan de doelsltelling van WordFit om heel Vlaanderen fit te laten worden? Dan zitten we op jou te wachten. Neem snel contact op!

Voedingsconsulentes/diëtistes

Wegens het succes van het WordFit-voedingsplan is het niet langer haalbaar om alle online voedingsanalyses en opvolgingen te behappen. Kan jij op zelfstandige basis werken en zie jij vooral nog het licht door de bomen in het voedingfabel-bos?  jWeet je bovendien nog wat af van gedragsverandering en wil je mensen helpen gezond te leren eten? Zonder ‘magic sapjes’ en shakes... Dan ben jij de persoon die we zoeken! Neem zeker even contact met ons op. Eventueel brengt WordFit jou ook in contact met klanten die nood hebben aan real life begeleiding.

Gast-Bloggers

Bloggen voor WordFit

Vind jij het leuk om te schrijven en anderen te inspireren? Heb jij een eigen blog? Of een Facebookpagina? Die natuurlijk wel handelen over zaken die betrekking hebben tot een gezonde, energieke  en dus fitte levensstijl? Dan geven we je graag een forum om je kennis te delen.

Je schrijft onder je eigen naam en krijgt er een waardevolle link naar jouw pagina bij.

Dus maak jij wel eens gezonde gerechtjes klaar? Maak je er eventueel mooie foto's van? Of sport jij regelmatig en wil je jouw avonturen delen met de wereld? Versterk dan het team met WordFit-bloggers ;-)

Stagiair audiovisuele technieken (video of foto)

Maak jij graag videocontent of foto's? Wil jij opnames maken voor WordFit? Reportage, documentaire of experimenteel werk.

Beeld-geluid-montage of fotografie. Dan zijn we op zoek naar jou. Neem zeker even contact met ons op!

Stagiair journalistiek

Stage journalistiek

Is het jouw passie om te schrijven en mensen te infomeren? Wil jij op zoek naar nieuws dat te maken heeft met een gezonde, energiek en dus fitte levensstijl? Wil jij verslag uitbrengen van evenementen die we met WordFit 'coveren'? Dan is dit jouw kans! 

Herken jij je in één van bovenstaande omschrijvingen?

We kijken er naar uit je te leren kennen...
Contacteer ons
Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar