Beter slapen met een Somnox? WordFit.be

Ervaar jij wel eens slaapproblemen? Best vervelend als je wil #bruisenvanenergie... Een goede nachtrust is zo belangrijk in een fitte levensstijl.

Enkele studenten aan de universiteit van Delft kwamen met een oplossing voor mensen die moeilijk kunnen inslapen. Ze bedachten een slaaprobot. De Somnox. De robot die lijkt op een boon voelt als een pluchen knuffelbeer. Hij geeft een ademhalingsfrequentie aan van een normaal inslapende persoon. Als jij je tegen je nieuwe bedpartner aanlegt, is de kans groot dat ook jij datzelfde ademhalingspatroon aanneemt.

Ook analyseert de Somnox je slaappatroon met een app, kan hij rustgevende deuntjes afspelen, de opkomende zon imiteren.

Deze slaaprobot die misschien wel eens een oplossing zou kunnen betekenen voor vele mensen met slaapproblemen is online te koop voor 589€.

Tot nu toe gaven alvast 90% van de proefpersonen aan makkelijke zin te slapen en 7 op 10 gaf aan een betere nachtrust te hebben.

Er is alvast een enorm potentieel voor de verkoop van zo'n slaaprobot... Alleen al in België zijn er 2, 5 miljoen mensen met slaapproblemen. We slikken in ons land dan ook 220 miljoen slaappillen per jaar. Toch wel duizelingwekkende cijfers, neen?

ERVAAR JIJ SOMS SLAAPPROBLEMEN? Stuur even een mail naar info@wordfit.be en ontvang tips om beter in te slapen!

Fitte groeten,

het WordFit-team

Fré Heylen belicht hier een artikel uit het Nieuwsblad over de Somnox

Tips om beter in te slapen?

Mail naar info@wordfit.be
Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar