U bent hier

Rust & ontspanning

Jezelf voldoende rust en ontspanning gunnen en ook durven nemen zijn onontbeerlijk als je wil fit worden (lees: je goed in je vel wil voelen en wil bruisen van energie). Daarom geef ik je hier tips om te onthaasten, goed te slapen, correct te ademen, etc.

In de praktijk, bij het begeleiden van mensen, merk ik dat dit onderdeel niet evident is voor velen. Durf bijvoorbeeld eens ‘neen’ te zeggen en te ontsnappen aan de gejaagdheid van het leven. Denk wat meer aan je gezondheid!

Wil je tips over de 3 andere aspecten van 'fit worden'? Deze vind je hier:

Fitte groeten,

Fré Heylen, oprichter WordFit.be en ook uw fitheidscoach

 

 

woensdag, 22 maart, 2017 - 11:16

Bij WordFit draait het om je goed in je vel voelen... En als je de lotto wint zal dat ongetwijfeld wel helpen. Maar ja, die kans is naturlijk redelijk klein en heb je zelf niet echt in de hand. Wat je wel zelf kan bepalen is je slaappatroon. Ontdek hier meer over het verband tussen slapen, de loterij winnen en je goed voelen!!

maandag, 31 oktober, 2016 - 13:45
Bij elk begin van een nieuwe maand kan je je inschrijven voor het online 'Relaxatie-programma'. Al is het wel aangeraden om je hiervoor te pre-registreren (op de homepage) want bij de lancering van het programma was het maximale aantal inschrijvingen direct bereikt. Wil je een idee van wat je kan verwachten? Check dit blogartikel!
vrijdag, 9 september, 2016 - 14:59
Een goede buikademhaling kan er niet alleen voor zorgen dat je minder pijn aan nek en schouders krijgt. Correct (en rustig) ademen kan je ook helpen je stress aan te pakken en wat rustiger te worden. Maar er zijn nog voordelen verbonden aan goed naar je buik in te ademen. Ontdek hier hoe je een buikademhaling kan aanleren.
dinsdag, 26 april, 2016 - 19:28
Heb jij wel eens last van één van volgende dingen? Stress, slapeloosheid, pijn aan nek en/of schouders, ... Heb je het gevoel geen rust te kunnen vinden in je hoofd? Leer naar je lichaam te luisteren en tot rust te komen! Ontdek hier meer over onze 8-delige lessenreeks.
zaterdag, 20 februari, 2016 - 12:35
Fit worden draait om je goed in je vel voelen en bruisen van energie... En daarvoor zijn enkele zaken onontbeerlijk. Gezond, gevarieerd eten... Dat weten de meesten wel. En dat ze best regelmatig bewegen... Geef toe. Ook dat weet je wel hé? Maar weet jij eigenlijk hoe belangrijk rust/ontspanning en dan vooral slaap is?

Pagina's

ONLINE COACHING

De uniek uitgewerkte ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA'S helpen jou je doel te bereiken. Op je eigen tempo! Wil je je algemeen fitter worden, efficiënter en sneller lopen of je ganse lichaam verstevigen? Je rugpijn aanpakken? Gezond leren eten en indien nodig gewicht verliezen? Dit kan! Schrijf je nu in voor één van de online begeleidingsprogramma's.

Ik wil hierover meer info »

GETUIGENISSEN

Soms vinden mensen het nog wat raar om online begeleid te worden naar hun doel. Totdat ze zelf ervaren dat het werkt natuurlijk... Maar totdat ook jij je laat begeleiden kan het wel inspirerend zijn om ervaringen te lezen van mensen die je voorgingen. Lees de inspirende verhalen en ontdek hoe anderen geholpen werden door de uniek uitgewerkte online begeleidingsprogramma’s van WordFit!

Lees getuigenissen »

GRATIS EBOOKS

Download hier de GRATIS EBOOKS van WordFit. Ze bundelen heel wat nuttige en waardevolle info die je zeker gaat helpen. Alles heel duidelijk beschreven en dus heel goed te begrijpen. Ook werkt hetgene je gaat lezen motiverend en zet je aan tot actie! Alvast eerste stap naar een gezondere, actievere en dus fitte levensstijl.

Download nu (1 van) de gratis WordFit e-books »