U bent hier

Mindset

Dan mag je nog

… als het tussen je oren niet goed zit, is de kans nog steeds groot dat je je niet goed in je vel voelt. Daarom geef ik je hier heel wat tips mee die je helpen met de juiste ingesteldheid door het leven te gaan. Deze zaken gaan je misschien vanuit een ander invalspunt naar het leven doen kijken?! Al deze zaken zitten ook verwerkt in ons online Voel je goed in je Vel-programma.

Ik wens je een gezond, energiek en dus fit leven toe!

 

Fitte groeten,

Fré Heylen, ook uw fitheidscoach en oprichter www.wordfit.be

 

 

Mindset
Door het feit dat je meer open staat voor dingen waarvoor je dankbaar bent, ga je om den duur ook meer positieve dingen opmerken terwijl ze gebeuren. Maar eerst moet je jezelf misschien wel wat 'trainen' om wat meer dankbaar te worden...
Mindset
Het altijd maar perfect willen doen... Herkenbaar? Daarmee leg je jezelf wel heel veel druk op! Doe je dit constant, dan kan je wel eens in de 'problemen' komen. Ontdek hier tips om de drang naar perfectie te kunnen loslaten.
Mindset
Doe dingen bewuster en geniet!! Je doet de dingen ook ineens beter... Ideaal toch, neen? Ontdek er hier meer over. Met video van WordFit-tv (YouTube).
Mindset
Denk aan je eigen kindertijd of aan een kind dat je nauw aan het hart ligt... Er ontstaat spontaan een glimlach op je mond, neen? En lachen zorgt er voor dat je je opgewekter, blijer en gelukkiger gaat voelen! Dus probeer zoveel als mogelijk te streven naar kinds geluk ;-)
Mindset
"Moet ik dat echt doen?" Neen, je hoeft helemaal niets. Alleen luisteren naar je lichaam, zoveel als mogelijk genieten en... ja, sterven moet ook wel! Lees hier meer over het gegeven 'moeten'...
Mindset

Fit worden of zijn (lees: je goed in je vel voelen en bruisen van energie) is zeker niet alleen een fysiek gegeven. Neen, het mentale aspect speelt ook een belangrijke rol. Hier ga ik iets dieper in op het feit hoe jij tegenover stress kan staan... Hoe er mee omgaan? Belangrijk te beseffen is trouwens ook dat stress niet noodzakelijk negatief hoeft te zijn!

Mindset
Wist je dat mensen zich het minst bewust zijn van hun hardnekkigste gewoontes? Dat is natuurlijk wel belangrijk als je je gewoontes wil aanpassen en uiteindelijk resultaat wil bereiken. Of het nu 'Gezond leren eten' of je 'Algemeen gezonder en energieker' gaan voelen is, maakt daarbij niet uit. Lees er hier meer over.
Mindset
Wat succesvol zijn voor jou ook betekent... Mentale weerbaarheid helpt sowieso om je doelen te bereiken. Hier 14 tips die jou een meer succesvol persoon te worden. Lees er hier meer over!
Mindset
Zelfregulatie houdt in dat je je eigen cognitieve, emotionele en motivationele processen maar ook je gedrag kan sturen. Dit is dus heel belangrijk als je blijvend je levensstijl wil aanpassen... Ook het stellen van niet te hoge eisen helpt je daarbij! Lees er hier meer over.
Mindset
Je hebt besloten nu echt werk te maken van je doel! Je wil je beter in je vel gaan voelen en bruisen van energie. Je krijgt heel wat info mee maar... Toch heb je plots moeite om alles wat je leert toe te passen. Hoe komt dit en wat er aan te doen? Lees het hier!

Pagina's

ONLINE COACHING

De uniek uitgewerkte ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA'S helpen jou je doel te bereiken. Op je eigen tempo! Wil je je algemeen fitter worden, efficiënter en sneller lopen of je ganse lichaam verstevigen? Je rugpijn aanpakken? Gezond leren eten en indien nodig gewicht verliezen? Dit kan! Schrijf je nu in voor één van de online begeleidingsprogramma's.

Ik wil hierover meer info »

GETUIGENISSEN

Soms vinden mensen het nog wat raar om online begeleid te worden naar hun doel. Totdat ze zelf ervaren dat het werkt natuurlijk... Maar totdat ook jij je laat begeleiden kan het wel inspirerend zijn om ervaringen te lezen van mensen die je voorgingen. Lees de inspirende verhalen en ontdek hoe anderen geholpen werden door de uniek uitgewerkte online begeleidingsprogramma’s van WordFit!

Lees getuigenissen »

GRATIS EBOOKS

Download hier de GRATIS EBOOKS van WordFit. Ze bundelen heel wat nuttige en waardevolle info die je zeker gaat helpen. Alles heel duidelijk beschreven en dus heel goed te begrijpen. Ook werkt hetgene je gaat lezen motiverend en zet je aan tot actie! Alvast eerste stap naar een gezondere, actievere en dus fitte levensstijl.

Download nu (1 van) de gratis WordFit e-books »