Tot rust komen in het bos

 

Hey hey,

 

Kan jij je echte stilte voorstellen? Moeilijk hé?! Als je in het midden van een bos gaat staan, kom je al in de buurt.

Van mij moet jij niet per se middenin een bos gaan staan hoor. Ik probeer het alvast regelmatig te doen. En mij geeft het rust...

Rust vinden, op welke manier dan ook, is belangrijk. Het leven is zo al gejaagd genoeg. Toch?

In en 'één zijn met' de natuur is een manier die mij rust geeft. Eens weg zijn van de plekjes waar ik zo vaak vertoef... Naast rust geeft het me ook inspiratie en extra creativiteit. Als ik, zoals in onderstaande video, in een bos ben probeer ik naast bijvoorbeeld wandelen ook bewust bezig te zijn met m'n ademhaling. Eventueel wat te stretchen. En in dit geval was ik ook aan het lezen en zelf aan het schrijven. 

 

 

 

 

Probeer het maar eens uit ;-)

 

 

40 tips voor een fitter leven

Ontvang je gratis versie van de
"40 tips voor een fitter leven".

 

 

Ook interessant...

 

 

 

 

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar