Hey WordFit'er,

 

Eén van de 6 online coachingstrajecten die WordFit momenteel aanbiedt, is het Relaxatie-programma. 

Doel is 'leren tot rust te komen'... Niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal! 

Het online Relaxatie-programma werd ontwikkeld door Tanja De Backer. Tanja is dagdagelijks actief als relaxatietherapeut, psychomotorisch therapeut gespecialiseerd in angst en depressies en als mindfulnesstrainer.

Tanja verzamelde voor u 6 relaxatiemethodes. Als je je inschrijft voor het online Relaxatie-programma krijg je er elke week één mee.

Doel van het online Relaxatie-programma?

Met WordFit focussen we sowieso op mensen zich goed in hun vel laten voelen! In het 6 maanden durende online Voel je goed in je Vel-programma bijvoorbeeld komen rust/ontspanning en mindset ook al aan bod. Maar doordat we merkten dat er toch meer en meer mensen mentaal uitgeput raken, wilden we hier nog een stap verder in gaan. 

Hoeveel mensen hebben er tegenwoordig een burn-out? Ken jij iemand in je omgeving? Vroeger werd dit nog wel eens verzwegen maar de dag van vandaag kennen we bijna allemaal wel iemand die krijgt af te rekenen met de 'man met de hamer'... Plots gaat het niet meer! En natuurlijk spelen zaken zoals gezond en gevarieerd eten of voldoenden bewegen hierin een rol. Net als slapen bijvoorbeeld. Maar wat als je niet in slaap kan geraken... Omdat je altijd maar zit te denken?

Met het online Relaxatie-programma willen we mensen dus leren om ook mentaal rust te vinden. Dat 'constante denken' eens uit te schakelen. Want als je in je hoofd geen rust vind, ga je vroeg of laat ook fysieke klachten krijgen. En misschien ben je je daar niet bewust van. Of heb je er geen oog voor. Dat zou ook kunnen. Eigenlijk geeft je lichaam je heel wat informatie! Maar je moet je natuurlijk wel bewust zijn van de signalen die je lichaam je geeft. Ook dat zijn zaken die je gaat leren als je je inschrijft voor het online Relaxatie-programma van WordFit.

Mensen die dus wel eens last hebben van volgende zaken: 

  • slapeloosheid
  • stress
  • pijn aan nek en/of schouders
  • piekeren
  • concentratieproblemen
  • hyperventileren
  • angstklachten
  • burn-out
  • het gevoel hebben geleefd te worden

Zij gaan sowieso geholpen zijn met de zes weken durende cursus om te leren tot rust te komen! Gewoon leren om (opnieuw) in contact te komen met jezelf. Om zo je leven veel bewuster en ook rustiger te kunnen verder zetten.

Al een voorproefje

Gedurende het online Relaxatie-programma krijg je bij elke relaxatiemethode aan audiofragment mee. Dit is telkens ingesproken door Tanja. Om je al een idee te geven kan je hieronder al luisteren naar een eerste boodschap uit het nieuwe online coachingstraject van WordFit.

Wil jij ook leren tot rust te komen?

Schrijf je dan nu in voor dit online relaxatieprogramma
Ontdek meer

Tanja en ik kijken er in ieder geval heel erg naar uit om ook jou te leren om rust te vinden!

 

Tot snel!

 

Fitte groeten,

Frédéric Heylen (ook uw fitheidscoach)

Mentaal tot rust leren komen WordFit

Update

De eerste nacht van de lancering waren er al 16 inschrijvingen! Waarvoor hartelijke dank. We zullen jullie gestelde vertrouwen zeker niet beschamen!

Fré Heylen nam hierover volgend filmpje op:

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar