U bent hier

Voedingsadvies

Een gezonde en gevarieerde voeding speelt een belangrijke rol in de 'WordFit-manier-van leven'. Wil jij gratis tips over voeding om je beter in je vel te voelen en te bruisen van energie? Dan zit je hier op het juiste adres. Veel van de info die je hier vindt komt uiteraard uit het online WordFit-voedingsplan waarmee al honderden mensen leerden gezond te eten en indien nodig gewicht verloren. Laat het je smaken! En weet: 'Eens zondigen moet wel kunnen… Maar, zoals met alles, overdaad schaadt!'

Wil je tips over de 3 andere aspecten van fit worden? Deze vind je hier:

Fitte groeten,

Fré Heylen (ook uw fitheidscoach en oprichter van www.wordfit.be)

 

Voedingsadvies

Ontdek hier het recept van zelfgemaakte havermoutpistoletjes. Makkelijk te bereiden, lekker en gezond! Omdat het toch niet altijd brood hoeft te zijn hé ;-). Laat ze smaken!

Voedingsadvies

Scheuten zitten boordevol vocht, enzymen en vitamines. Ideaal dus om regelmatig aan je voeding toe te voegen. Waar elke soorten heb je zoal? En hoe zien ze eruit? Ontdek er meer over in dit blogartikel.

Voedingsadvies

Af en toe eens toegeven aan 'n verleiding en dus ‘zondigen'? Moet zeker kunnen! Zo lang je er maar niet mee overdrijft. Maar wat is nu te veel? En wat kan door de beugel? Ontdek hier de 6e Basisregel van het WordFit-voedingsplan!

Voedingsadvies
Zoveel mogelijk natuurlijke en onbewerkte producten eten is een onderdeel van een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Groenten en fruit zijn voor de hand liggende zaken. Maar zaden zijn misschien minder evident of gekend. Nochtans bevatten zaden heel wat gezonde stofjes. Pompoenpitten zijn een voorbeeld van zaden die je dus af en toe aan je voeding kan toevoegen. Ontdek er hier meer over!
Voedingsadvies
Natuurlijk hebben wij hier in België niet zo'n goede avocado's als in sommige andere delen van de wereld... En qua ecologische voetafdruk is het eten van avocado's misschien ook niet ideaal. Maar ze zijn toch ooh zo lekker! En voedzaam. Ontdek hier meer over de gezondheidsvoordelen van een avocado.
Voedingsadvies
Hier vind je enkele sfeerbeelden van de kookworkshop 'Lekkere en gezonde aperitiefhapjes' die we organiseerden in de WordFit-keuken. Krijg jij ook al zin met het zien van deze beelden?? Neem snel een kijkje!
Voedingsadvies

Met WordFit zeggen we niet dat je dagelijks iets met bladerdeeg moet eten... Zeker niet! Maar af en toe moet zeker kunnen! Hier een heerlijk recept van een strubbel met oesterzwammen en kastanjes.

Voedingsadvies
Gevulde avocado met ei uit de oven is een gerecht met zowel gezonde vetten als eiwitten. Dit zorgt voor een langdurig voldaan gevoel en is ook nog eens makkelijk te bereiden. Een gerechtje dat dus helemaal past in de WordFit-manier van eten. Smakelijk!
Voedingsadvies
Hoe komt het nu dat ik altijd honger heb? En er niet aan kan weerstaan? Misschien slaap je wel te weinig? Lees hier meer over het verband tussen een slaaptekort en je hongergevoel!
Voedingsadvies
Hier krijg je 13 foto's mee van op het Instagram-profiel van WordFit (@iedereenfit). Telkens met de ingrediënten erbij en vaak ook een link naar het recept. Hopelijk kan jij hier inspiratie uithalen om het merendeel van de tijd gezond te eten?! Laat het alvast smaken ;-)

Pagina's

ONLINE COACHING

De uniek uitgewerkte ONLINE BEGELEIDINGSPROGRAMMA'S helpen jou je doel te bereiken. Op je eigen tempo! Wil je je algemeen fitter worden, efficiënter en sneller lopen of je ganse lichaam verstevigen? Je rugpijn aanpakken? Gezond leren eten en indien nodig gewicht verliezen? Dit kan! Schrijf je nu in voor één van de online begeleidingsprogramma's.

Ik wil hierover meer info »

GETUIGENISSEN

Soms vinden mensen het nog wat raar om online begeleid te worden naar hun doel. Totdat ze zelf ervaren dat het werkt natuurlijk... Maar totdat ook jij je laat begeleiden kan het wel inspirerend zijn om ervaringen te lezen van mensen die je voorgingen. Lees de inspirende verhalen en ontdek hoe anderen geholpen werden door de uniek uitgewerkte online begeleidingsprogramma’s van WordFit!

Lees getuigenissen »

GRATIS EBOOKS

Download hier de GRATIS EBOOKS van WordFit. Ze bundelen heel wat nuttige en waardevolle info die je zeker gaat helpen. Alles heel duidelijk beschreven en dus heel goed te begrijpen. Ook werkt hetgene je gaat lezen motiverend en zet je aan tot actie! Alvast eerste stap naar een gezondere, actievere en dus fitte levensstijl.

Download nu (1 van) de gratis WordFit e-books »