Training Fit to Run Campagne Anita Beelden WordFitMedia

 

Hey WordFit'er, 

We zijn nu echt van start gegaan met de het begeleiden van een hele hoop vrouwelijke bloggers. Dit met de bedoeling hen klaar te stomen voor de 10 Miles van Antwerpen die plaatsvinden op zondag 23 april. Dit doen we in het kader van de #moveyourbodynotyourboobs campgne van het BH-merk Anita. Zij hebben sinds kort een zeer kwalitatieve sportbeha-lijn in hun gamma.

Om deze bekend te maken bij het grote publiek schakelden ze Media Mania (een pr-bureau uit Antwerpen) en WordFit in.

Allereerst organiseerden we een kick-off event in de WordFit-studio. Bedoeling was ten eerste dat de dames elkaar al wat beter leerden kennen bij een hapje en een drankje. Daarnaast was het uiteraard ook de bedoeling kennis te maken met Frédéric Heylen (oprichter van WordFit) die hen begeleidt om in goede vorm de 10 Miles van Antwerpen te kunnen lopen. En last but not least kregen ze allemaal hun sportBH van Anita. 

Hieronder vindt je ook nog de aftermovie van het Kick Off-event die we met WordFit-media creëerden.

De eerste training van de blogsters vond afgelopen dinsdag plaats in de turnzaal van het Antwerpse Atheneum. Dit is de 2e oudste turnzaal van Europa die zich nog in zijn originele staat bevindt. Super mooie locatie... We maakten ook een kort filmpje van de 1e trainingssessessie voor de campagne van Anita. Bekijk dit hieronder.

Uiteraard houden we je op de hoogte van het vervolg van de 'Road to the 10 Miles' ;-) Tot binnenkort! 

Fitte groeten,

het WordFit-team

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar