Hey WordFit'er,

 

Af en toe eens een smoothie maken als ontbijt of als tussendoortje moet zeker ook kunnen hé. Zoals al zo vaak gezegd: zoveel mogelijk variëren wat betreft je voeding...

Hier een voorbeeldje van een lekkere, gezonde en goed vullende combinatie:

 

Voeg volgende ingrediënten samen in een 'blender':

Even mixen en klaar! Makkelijker kan bijna niet hé?!

Laat het smaken!

 

Weet dat je in smoothies allerlei soorten fruit en zelfs groenten kan mengen. Heb je bijvoorbeeld groenten die de eerste tekenen beginnen te vertonen dat ze hun beste tijd hebben gehad? Meng ze gewoon doorheen je smoothie... Topcombinatie is bijvoorbeeld diegene die je hieronder ziet.

Ananas, wortelen en een stukje gember... Probeer het maar eens uit?!


Een belangrijke opmerking is wel dat je door het 'eten' van een smoothie niet hoeft te kauwen. Laat dat nu net een belangrijk gegeven zijn als het aankomt op het opnemen van (gezonde) voedingsstoffen. Dus elke dag een smoothie? Ik zou toch aanraden van dit niet te doen... Al zijn er de dag vandaag heel wat 'foodies' die dat wel aanraden. Je moet nu eenmaal niet alles wat er wordt beweerd hé. Zolang je maar met niet overdrijft, ben je al een heel eind op weg in de goede richting.

Heb jij nog lekkere ideeën voor een smoothie? Laat ze hierover even weten. Zo zorg jij er mee voor dat iedereen fit wordt... Niet voor niet mijn (en WordFit's) doel ;-)

 

Fitte groeten,

Fré Heylen, ook uw fitheidscoach

 

Lees ook:

 

[promo-banner-1]

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar