Gezonde voeding is belangrijk in een fitte levensstijl

 

Hey WordFit'er,

 

In onderstaande video geef ik je weer enkele tips mee die je gaan helpen op weg naar een fitte(re) levensstijl. Dit maal over voeding en meerbepaald over het eten van fruit.

Fruit eten als onderdeel van een gezonde voeding

 

 

 

Welke tips gef ik je mee in de video?

  1. Probeer sowieso zoveel mogelijk te variëren met hetgene je eet. Dus ook met de soorten fruit. Kies in de winkel eens voor minder voor de hand liggende soorten. Zoals bijvoorbeeld een kaki of een Chinese peer. Durf eens iets anders uit dan je gewoon bent. Je grenzen verleggen, weet je wel. 

  2. Probeer toch om dagelijks 3 à 4 stukken fruit te eten. Eén ervan bijvoorbeeld als tussendoortje. De andere stukken kan je bijvoorbeeld bij je ontbijt eten. HIER, in een artikel met het recept van overheerlijke bosbessenpannenkoekjes, geef ik je een manier van ontbijten mee die ik mensen die m'n WordFit-voedingsplan volgen ook meegeef. Met fruit als basis. Al is het natuurlijk wel zo dat, zie ook puntje 1 hierboven, je ook bij je ontbijt best regelmatig eens opteert voor iets anders. Ik schreef er zelfs een e-book over: 'Varieren met ontbijten'.


    Wil jij dit e-book GRATIS ontvangen? Stuur me even een mailtje naar fre@wordfit.be en ik stuur het je toe.Eet jij regelmatig fruit? En wat is jouw favoriete soort? Laat het me hieronder even weten.

 

Fitte groeten,

Fré Heylen (ook uw fitheidscoach ;-) )

Fitheidscoach Fré Heylen

 

[promo-banner-1]

 

Lees ook:

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar