Hey WordFit'er,

Ik werd gevraagd door Runners Lab om mee te komen doen aan de Experience Night die ze samen met Adidas organiseerden. Ik ging er met Sil, m'n vaste camerman (van Kartouch.) naartoe en we filmden dit event vanuit mijn ogen. Vragen die ik wel wou beantwoord zien waren onder meer:

  • Hoe ziet de winkel van Runners Lab in de Ghelamco Arena eruit?
  • Wat valt er zo al te beleven op zo'n Experience Night?
  • Welke nieuwe kledij heeft Adidas in zijn gamma?'

Kortom, hoe ervaar je zo'n Experience avond?

Naast het mee komen ervaren van de avond en het komen filmen om er achteraf een sfeerverslag van te maken, werd ik ook gevraagd om een workshop te voorzien. Voordat we met gingen lopen liet ik de groep van ongeveer 45 personen (de andere 45 volgden tegelijkertijd de een yoga-clinic; waarover zo dadelijk meer) enkele oefeningen doen zodat ze waren opgewarmd en er dus niet koud moesten invliegen. Dit alles gebeurde na een modeshow waarbij de medewerkers van Runners Lab fungeerden als modellen en ze de nieuwste collectie van Adidas voorstelden. Zelf kreeg ik ook een nieuwe Adidas-outfit aangemeten en ik moet zeggen: "Het zit allemaal wel snor met hun kledij en schoenen!" Het T-shirt dat ik kreeg (officieel het Primknit Dipdye Tee) bijvoorbeeld is vervaardigd uit Merino-wol. Hetzelfde materiaal als de loopkousen die ik altijd draag. Het goede aan deze stof is dat het antibacterieel en dus ook geen zweetgeurtjes toelaat. Bovendien houdt wol je warm als het buiten koud is en houdt het je op temperatuur als het buiten warm is. Ideaal dus! Het coolste aan het T-shirt is misschien nog wel de kleurschakering die het meekreeg. Dit komt blijkbaar doordat het shirt een manueel kleurbad heeft gekregen. Maar terug naar de workshop die ik gaf... Oorspronkelijk wou ik de opwarming uit ons Fit to Run-programma doen maar daarvoor hadden we matjes nodig en zouden de deelnemers hun Adidas-schoenen die ze konden uittesten, moeten uitdoen. Dit om bijvoorbeeld hun enkelgewricht goed te mobiliseren... Praktisch bleek dit niet haalbaar dus liet ik de groep gewoon enkele spierverstevigende oefeningen uitvoeren. En niet alleen voor de benen! Nog te vaak wordt vergeten om ook het bovenlichaam op te warmen en te verstevigen als je je loopprestaties wil verbeteren. Als we terugkwamen van het lopen stonden er hapjes en drankjes klaar. Naast heerlijk water dat op een natuurlijk wijze gezoet was door er grote stukken fruit aan toe te voegen, waren er onder andere ook prachtige (en lekkere) cakejes met zowel het log van Runners Lab als dat van Adidas op. Nice!

Daarna deed ik zelf ook mee aan de yoga-clinic. Wat echt super tof was... Evenwicht (letterlijk en figuurlijk) is sowieso heel belangrijk in een fitte levensstijl en yoga is natuurlijk een ideale manier om zowel lichaam als geest wat meer in evenwicht te brengen. Bovendien bleek yoga ook de ideale manier om je ganse lichaam te stretchen. Ok, toegegeven: soms kwam je echt wel in een rare houding te staan of te liggen. Maar het voelde wel allemaal heel goed aan! Als je dan nog een goede en, zo bleek achteraf, ook een toffe instructrice hebt (Annick Cuvelier van Yoganic Moves) is het plaatje compleet.  Nadien gingen Sil en ik nog verder aan de slag met het interviewen van enkele deelnemers, Annick de yoga-lesgeefster en natuurlijk ook iemand van Runners Lab zelf. Als afsluiter liet ik mezelf ook nog even masseren! In een fitte levensstijl is het nu eenmaal belangrijk om inspanning af te wisselen met ontspanning. Dat evenwicht weet je wel... Hieronder geef ik je al enkele leuke sfeerfoto's mee. De winkel van Runners Lab bleek alvast een pareltje te zijn. Het feit dat die gelegen is in het prachtige  nieuwe voetbalstadion van AA Gent draagt natuurlijk bij aan het totaalplaatje... De aftermovie die we maken krijgt die uiteraard ook zijn plaatsje...

Wil je meer van dit soort videos?

Abonneer hier

Tot snel!

Fitte groeten,

Fré Heylen (ook uw fitheidscoach)

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar