Meerwaarde van een personal trainer

Personal coaching

Voor vele mensen is het gemakkelijker om te starten met een gezonde levensstijl en/of trainingsprogramma dan het vol te houden. Motivatie is een groot probleem voor velen! WordFit helpt je om niet toe te geven aan de verleidingen van alledag.

Een personal coach helpt je jouw persoonlijke doel(en) vast te stellen en gemotiveerd te blijven. Samen gaan we voor jouw persoonlijke doel!

Ik weet wat de problemen zijn die op uw pad kunnen komen en hoe deze te vermijden of te overwinnen. In een kennismakingsgesprek worden uw doelen bepaald. Indien nodig gebeurd er een figuuranalyse en word ook jouw voedingspatroon onder de loep genomen. Op basis van dit alles maak ik een uitgebalanceerd programma op uw maat! Eentje dat realistisch en haalbaar is.

WordFit zorgt ervoor dat je het maximaal haalbare uit jezelf kunt halen. Je zal versteld staan van wat je allemaal kan bereiken!

Nog enkele voordelen van een personal trainer:

  • Je hebt al de aandacht, die je trouwens verdiend, voor jou alleen.

  • Doordat je een programma krijgt dat op jouw persoonlijke situatie s afgestemd behaal je een maximaal effect.

  • Je kan aan jouw doel werken op een moment dat het jou past. Het hebben van een afspraak helpt natuurlijk... 

  • Je hebt altijd een trainingspartner en klankbord bij de hand.

  • Je progressie wordt bij gehouden en aangepast waar nodig.

Een personal trainer... Ook voor jou?

Een personal trainer is er voor jong en oud! Het is tegenwoordig heel gewoon om een persoonlijke coach in te huren. Een personal trainer ondersteunt je om jouw doelen te bereiken. Op een prettige en efficiënte manier. Hierbij staan een positieve beleving voorop! Door veel variatie in de begeleidingssessies blijft de uitdaging groot.

Wat je doelen ook zijn...

Uiteraard wil WordFit je algemeen laten fit worden. Dit betekent dat je gaat bruisen van energie en je goed in je vel voelt. Hierbij komen alle aspecten die hiervoor nodig zijn (ademhaling, correcte lichaamshouding, correct bewegen maar ook een je voeding, ...) aan bod!

Wil je enkel gezond leren eten (en indien nodig) afvallen, je spieren verstevigen, je rugpijn aanpakken of beter en efficiënter gaan lopen? Ook hiervoor kan je natuurlijk bij WordFit terecht. Samen zorgen we ervoor dat we je doelen waarmaken!

In welke regio kan je bij WordFit terecht voor persoonlijke begeleiding?

Ofwel in de WordFit-ruimte (Dorp 1b; 2288 Bouwel), ofwel in de ruime omgeving rond Bouwel. Heist-op-den-Berg, Grobbendonk, ...

WordFit is sowieso een geschikte partner als je op zoek bent naar een persoonlijke begeleiding voor het bereiken van je doelen!

Interesse in persoonlijke begeleiding?

Neem contact op met ons voor meer informatie
Contacteer ons

Personal training aan huis... Zo begon het WordFit-verhaal

Personal coaching

Ik, Frédéric Heylen (oprichter en gezicht van WordFit) begon mensen bij hen thuis te trainen. Eerst enkel en alleen trainen. Puur gericht op mensen laten sporten. Niet raar gezien mijn achtergrond als Bachelor Lichamelijke Opvoeding.

Meer dan trainen...

Maar nadien ging ik me verdiepen in de andere aspecten van een fitte levensstijl:


Mensen trainen evolueerde naar mensen coachen...

Om zo mensen op weg helpen naar een levensstijl waarbij ze zich goed in hun vel voelen en bruisen van energie. 

Alle kennis ook neergeschreven!

Van bij het begin van WordFit in 2012 begon ik, Frédéric Heylen, ook te bloggen. Zo verschenen er al meer dan 300 artikels op de WordFit-blog.

Als basis wetenschappelijke artikels die ik 'vertaalde' naar begrijpbare artikels.

Al die geschreven content, plus de ervaring die ik afgelopen jaren opdeed in de persoonlijke begeleiding, werd in online coachingsprogramma's gegoten. 

Maar ik bleef natuurlijk wel mensen aan huis coachen... Dat doe ik trouwens nog steeds.

Nu ook in de WordFit-studio te Bouwel (Grobbendonk)

Personal coaching

Bouwel?

  • in de Antwerpse Kempen
  • gelegen tussen Herentals en Heist-op-den-Berg
  • 20 minuten rijden van Antwerpen centrum ; 35 minuten vanuit Hasselt
  • Makkelijk te bereiiken: één kilometer van afrit 20 op E 313

Sinds begin 2016.

Wordt ook gebruikt als opnamestudio. Dit voor het maken van leuke en laagdrempelige WordFit-content. Blogartikels, video's, geluidsfragmenten, ... Dingen die dan weer geïntegreerd worden in de online begeleidingsprogramma's en worden gedeeld op de sociale media-kanalen van WordFit. Zo is onze Facebook-pagina, met meer dan 20 000 volgers, ondertussen uitgegroeid tot de grootste online FIT-community van Vlaanderen.

Mail: fre@wordfit.be

GSM: 0478/28 74 01

Niet uit de buurt?

Bereik je doel met online coaching
Meer info