Hey WordFit'er, 

 

Hieronder vind je een video van WordFit-tv (ons YouTube-kanaal) waarin Fré Heylen je een review geeft van de nieuwste loopschoen van Adidas. Namelijk de Adidas Ultra Boost.

 

 

 

Hieronder vind je ook nog eens een overzicht van datgene ik, Fré Heylen, zeg in bovenstaande video.

Wat de schoenen van Adidas momenteel zo goed maakt is het Boost rubber dat ze gebruiken voor hun zolen. Zoals zij zeggen: the more energy you give it, the more you get back!! Op maar even te wijzen op het verende effect. Bijkomend voordeel is dat het zijn veerkracht behoudt bij zowel warme temperaturen alsook onder het vriespunt. Sommige andere rubbers worden bij koude temperaturen harder...

In de hiel is het boost materiaal bewust harder gemaakt. Zo'n 30%. Wat daar voor nog meer ondersteuning zorgt! Helemaal onderaan de zool is er, in een soort van webpatroon, nog rubber van Continetal aangebracht. Die moet voor maximale grip bij elke afzet zorgen! Het bovenste gedeelte van de schoen bestaat uit 1 deel en toch wordt er een onderscheid gemaakt tussen stukken in enerzijds flexibiliteit en anderzijds stabiliteit bieden. Adidas noemt dit primeknit.  De voet wordt op 3 plaatsen extra ondersteunt. Hier vooraan door een iets of wat anders geweven stuk stof. Hier door een verstevigende band en achteraan wordt de hiel extra ondersteund door een stuk hardere plastiek. Ook zal je misschien opmerken dat hier achteraan de schoen wat hoger is gemaakt. Ik heb er eens mee gaan lopen en dit geeft je wel het gevoel dat je voet volledig is omsloten door de schoen. Voor mij persoonlijk voelde dit goed aan. 

 

Ziezo, hopelijk vind je dit interessant en kijk jij nu al uit naar andere reviews die in je ga meegeven.

 

Tot binnenkort!

 

Wil je meer video's van WordFit bekijken? HIER vind je alle blogartikels op deze website met erin een filmpje.

 

Fitte groeten,

Fré Heylen (ook uw fitheidcoach)

Ben jij al geabonneerd op WordFit-tv?

Indien niet, klik dan even HIER.
Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je gratis exemplaar