Hey WordFit'er,

 

Mag ik je even kort voorstellen aan Joni.

Joni is een blogster die reeds enkele jaren actief is en die haar ervaringen en gedachten met je deelt op www.hoofdstukdrie.be.

Een tijdje geleden is Joni zo vriendelijk geweest om ons online BBB-programma uit te proberen en hierover een blogverslag neer te schrijven.

Ben ook jij benieuwd wat zij ervan vond? Lees dan hieronder haar eerste ervaringen 'FITTER MET WORDFIT DEEL #1'.

Ik wil bloggen over m'n lifestyle... Word gastblogger voor WordFit

FITTER MET WORDFIT DEEL #1.


Ik weet het, het is al 2 weken geleden dat ik iets postte. Shame on me. Ik ga daar niet te ver over uitwijden, het is simpel: ik was ziek. Keelontsteking. Inclusief (te) veel snot, exclusief slapen. Echt, wat een ellende. Ik moest noodgedwongen mijn programma even pauzeren maar ga er nu weer helemaal ende completely voor!

Zoals beloofd, hier mijn eerste WordFit-BBB-programma-update! 

 

Online BBB-programma


Basisdoelstelling van het BBB-programma is spieren verstevigen. En niet alleen buik, billen en borstspieren. Neenee, alles zou binnen x aantal tijd steviger moeten aanvoelen. Hooray! Daarbuiten worden er cardio-oefeningen aan het schema toegevoegd zodat ik – indien nodig, maar graag – ook vet kan verliezen.

 

Eerste gedacht


Positief! Fré vroeg mij om kritisch te oordelen, maar ik moet hier niet één woordje van kritiek schrijven. Of misschien een kleintje, zonder echt kritiek te zijn maar duidelijk mijn eigen ongeduldigheid. Ja beste mensen, het is niet van ‘er direct invliegen’. Eerst krijg je info over het bracen, maar ook een (belangrijke) ademhalingsoefening en wat de juiste houding is van bekken en schouders.

Mijn eerste gedacht was ‘allé nog geen oefeningen?’ maar ik besef maar al te goed dat die dingen nog nét een tikkeltje belangrijker zijn bij aanvang. En bovendien dagdagelijks op te letten/te gebruiken. Zo zit ik een kwartier naar en van mijn werk – in de auto – ademhalingsoefeningen te doen. Of achter mijn bureau/in de zetel mijn brace op te spannen of mijn schouders in de juiste houding te brengen.

Bovendien is dit een basis om blessurevrij het lichaam te verstevigen. Voor wat, hoort wat! 

 

Sporten

Ik ben nog niet suuuperstijf geweest – waar ik blij om ben. Ja, wel een beetje he. En je hebt geen attributen nodig. ’t Is te zeggen, geen halters of fitnesstoestellen of iets dergelijks. In de eerste oefeningenreeks moest je er wel een flesje water bijnemen (vond ik niet zo raar, dat telt ook als gewichtje/halter) en een paar dagen later een stok. Hier dacht ik wel even dat het een zwanske was. Maar nee, ne stok. Ik stond mijn oefeningen te doen met de Swiffer – i kid you not.

Dat is grappig, heul grappig. Maar als je in het programma stapt en aan de ‘bekkenkanteling met stok’-oefening begint, zal je begrijpen waarom het belangrijk en handig is, én klopt.

In het begin deed ik elke dag van overlopen en lezen en oefenen, sinds deze week zijn de trainingsmomenten ingepland tot 3x/week. Zo creëer ik geen overdaad, en krijg ik ook niet het gevoel dat ik ‘moet’.

 

Lifestyleblog? WordFit.be

Mijn lijf?

Ik zie het zelf (nog) niet. Voelen? Een beetje! Ik krijg de indruk dat alles al net een tikkeltje steviger aanvoelt. Het lief voelde het wel, en la nonna zei het zowaar (op het zicht!). Ik juich! Ik blijf er voor mezelf in drammen dat alles tijd nodig heeft, dat ik er niet alleen met deze oefeningen ‘ga geraken’, maar dat een gezonde levensstijl ook bijdraagt tot een mooi lijf en een mooi koppeke. Je fysisch beter in je vel voelen, draagt bij tot je psychisch beter in je vel voelen.

In the meantime, doe ik verder van heupbrug en bekkenkanteling en side benden en deadliften enal,
ik hou jullie op de hoogte van het verloop!

 

Sportieve groeten (cliché’ke dabei!)!

 

Joni x

 

*dit is een gesponsorde blogpost. Ik mag gratis gebruik maken van het BBB-programma, en deel in ruil mijn ervaringen en bevindingen. Dit verandert echter niets aan mijn mening of motivatie. Integendeel!  

 

 

Concreet? Het is een online coaching programma.

 

Je hebt een personal coach, maar je ziet hem niet live. Wel live on tape and on your computerscreen ;).

Aan mensen die sceptisch zijn... Die denken ‘jamaar, hoe weet ik dan of ik de oefening wel juist uitvoer?’. Ge wéét het. Elke oefening wordt uitgelegd, zowel in filmpjes als tekst, en het is su-per-dui-de-lijk. Stap voor stap, je kan sowieso volgen en adapteren.

Je kan zelf aan de slag met het online programma voor de mooie prijs van 69 euro, inclusief persoonlijke ondersteuning door Fré, en dat gedurende 6 maanden. Mooi toch?

Ervaring BBB-programma WordFit

Wil ook jij je lichaam verstevigen?

Maak er nu werk van...
Meer info


Dat wat je gewoon hoeft te weten. Als 1e stap...

Ontdek die dingen die ik al jarenlang meegeef aan m'n cliënten.

Omdat ik heb gemerkt dat iedere persoon ermee geholpen is.

 

Kleine aanpassingen die echt een groot verschil betekenen. 

 

 

Ook interessant...

 

 

Nog meer getuigenissen?

Ontdek ze hier
Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar