Getuigenis voedingsplan

 

Hey hey,

 

Bij WordFit kan je, naast allerlei interessante blogartikels en e-books lezen, ook online coachingprogramma’s volgen. Daarin begeleiden we mensen om stap voor stap hun doel te bereiken.

We horen graag van mensen hoe het hun nog vergaat na het volgen van zo’n coachingtraject. Die feedback vinden we heel nuttig om onze programma’s indien nodig bij te sturen. Het doet natuurlijk ook deugd om te horen dat iemand geholpen is met onze begeleiding en erin geslaagd is, of op de goede weg is, om zijn of haar doelen te behalen en bestendigen.

Hieronder kan je de getuigenis lezen van Mieke, een maand nadat ze het WordFit-voedingsplan volgde:

 

Het voedingsplan werkt heel motiverend. Vooral de eerste fase. Als je verplicht wordt om te noteren wat je eet en drinkt en gaat nadenken over wat je zou kunnen blijven eten, word je ook geconfronteerd met de realiteit. Ik hoop dat dit terugkomt in een latere fase, want voor mij werkt dat heel goed naar bewustwording toe. Ik werd me ervan bewust dat ik eenzijdig eet (qua fruit, drank en ontbijt). Door dagelijks de mails en de sms’en te ontvangen, is er ook geen mogelijkheid om het te ‘vergeten’. Ik heb de portiebeperkende lijst opgehangen en het werkt. De koekjeskast wordt door mij bijna niet meer opengedaan, en als ze al opengaat, dan is het niet voor mij. Het moeilijkste blijft voor mij variëren in fruit en ontbijt. Qua groenten ’s middags en ’s avonds lukt het goed. Ik heb boeken vol met variaties van slaatjes waarin ook witloof, venkel, rode kool, etc. worden verwerkt (zodat ik me niet altijd moet beperken tot de klassieke sla, tomaat, wortel). Alleen qua ontbijt en fruit heb ik het moeilijk. Ik eet niet supergraag fruit, ik eet liever rauwe groenten. En qua ontbijt, heb ik recent een ontbijt met skyr, granola en kiwi gegeten en dat lukte wel, maar buiten Vitalinea gaat er niet veel andere soort yoghurt in. Moest je me daar nog een beetje kunnen in adviseren, dan lukt het wel. 

Getuigenis voedingsplan WordFit.be Gezond leren eten

Voor de rest, goe bezig (ik ben in combinatie met de sport al 4 kilo kwijtgeraakt, wat mooi meegenomen is na het algemeen goed gevoel van minder opgeblazen en ‘opgepoeft’).

Tot de volgende,

Groetjes, Mieke

 

 

Wil jij ook gezond leren eten?

Meer weten over online coaching?
KIJK HIER

 

 

Ook interessant...

 

 

40 tips voor een gezond en energiek leven

Ontvang je gratis versie van de
"40 tips voor een gezond en energiek leven".

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar