Ervaring met online coaching WordFit?

Contact tijdens een online coachingstraject

Met WordFit hebben we de doelstelling zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde, energieke en dus fitte levensstijl. We doen dit enerzijds door mensen te motiveren en te inspireren. Dit doen we onder andere door het creëren van wetenschappelijk onderbouwde info en deze gratis te delen via onze Facebookpagina.

Maar anderzijds willen we mensen ook helpen... Dit doen we door onze uniek uitgewerkte online coachingsprogramma's waarmee mensen stap per stap hun doel kunnen bereiken.

Bij het online begeleiden proberen we wel regelmatig in contact te komen met de mensen die onze coachingstrajecten volgen. Zeker bij het WordFit-voedingsplan en het Voel je goed in je Vel-programma gebeurt dit. Door het analyseren van de mensen hun voedingspatroon komen we met hen in contact.

Doordat alle info steeds 6 maanden beschikbaar blijft en de deelnemers ook nog regelmatig een mail en/of SMS ontvangen nadat ze alle info hebben ontvangen, onderhouden we ook nog een zekere vorm van contact.

Online leefstijlcoaching WordFit.be

Maar wat nadien?

Soms gebeurt het wel dat mensen die een online coachingstraject volgen of hebben gevolgd nadien ook nog langskomen voor fysieke coachingssessies in de WordFit-studio te Bouwel.

En we proberen al de mensen die een coachingstrajct hebben afgerond nog wel regelmatig eens iets te sturen.

Gelukkig is het zo dat heel veel mensen die het ganse traject stap per stap doorlopen in die mate geholpen zijn dat ze blijvend bepaalde gewoontes hebben geïntegreerd in hun leven.

Op het einde van elk coachingstraject vragen we de mensen ook steeds om hun feedback te geven. Wat ze eventueel anders zouden doen. Wat ze positief en wat minder positief vonden. Dit is uiteraard zeer leerrijk voor ons.

Daarnaast vragen we bijvoorbeeld ook of ze het online programma dat ze volgdenzouden aanraden aan anderen. Het percentage dat hierop positief antwoord is 89%. Dat sterkt ons echt wel in de gedachte dat ook Vlaanderen (stilaan) klaar is om online begeleid te worden naar hun doel.

 

Altijd leuk...

Af en toe krijgen we nog eens een onverwacht mailtje... Zoals je er hieronder één ziet afgebeeld. Dat doet ons uiteraard heel veel deugd!

 

Wat schrijft de persoon in kwestie?


Dag Frédéric


Ik heb een tijdje geleden bij jullie het bbb-plan en voedingsplan gevolgd. Vandaag was een zalige dag daarrond.
Ik bereikte mijn gewicht van voor de zwangerschap na een dik jaar zwoegen (er moest 20 kilo af ...) én ik liep (weliswaar in 45 min) voor het eerst 5km aan een stuk.  Ik heb de smaak te pakken en ga samen met mijn man voor de 10 km. Maar eerst zorgen dat ik snelheid maak op die 5km, dus die 10 km is voor in de toekomst, maar wel iets om naartoe te werken!

Jullie plannen zijn echt een inspiratiebron geweest om de goede keuzes te blijven maken. Veel receptjes die ik heb uitgeprint, probeer ik nog steeds uit. Ook veel informatie heb ik uitgeprint en dat lees ik nog heel vaak na. Bedankt!

Groeten

 
Ervaring Online coaching WordFit.be

 

Twijfel je nog een beetje of ook jij wel geholpen kan worden met online coaching? Heb je nog vragen over de werking van zo'n online coachingstraject?

 

Je mag ons altijd contacteren. Dit kan ofwel door te mailen naar info@wordfit.be, te bellen/SMS'en naar 0478/28 74 01 of de contactpagina in te vullen.

Op onze homepage vind je ook 6 zaken die van je online begeleiding gegarandeerd een succes maken:

  1. Je kiest je eigen startmoment
  2. Pauzefunctie gebruiken
  3. Papieren adrukversie
  4. Meest waardevolle info makkelijk herbekijken
  5. Sociale ondersteuning
  6. Motivatiesysteem via mail en SMS

Benieuwd wat anderen zeggen?

Getuigenissen?
ONTDEK ZE HIER
Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar