Hey WordFit'er,

 

Als je wil fit worden zijn 4 zaken super belangrijk:

Hiermee hebben mensen vaak nog heel wat moeilijkheden. Ook omdat er langs alle kanten zoveel wordt beweerd. De ene zegt dit, de andere weer dat... Wat moet je nog geloven over gezonde voeding? Daarom maakte WordFit een WordFit-voedingsplan. Bewust kozen we niet voor de naam WordFit-dieet omdat ik, Fré Heylen (oprichter van WordFit) niet geloof in diëten. Ik blijf erbij: diëten is fout! Daarover schreef ik eerder al eens een blogbericht. Dat kan je hier nog eens nalezen.

 

[promo-banner-1]

 

Maar ik ging het dus hebben over VARIËREN. Dat is nu eenmal één van de belangrijkste pijlers in de WordFit-voedingsmethode. Dat hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Het kan in de hoeveelheden die je eet maar ook in wat je eet.

En dan kan afwisselen met kleuren ook wel werken. Voorbeelden ervan vind je hieronder.

  

Dit kan naast lekkere gerechtjes ook mooie plaatjes opleveren! Want het oog wil ook wat... Laat het je smaken! En vergeet dus niet: probeer zoveel mogelijk te VARIËREN wat betreft je voeding!! Dit helpt je om een groot deel van de nodige voedingsstoffen op te nemen.

In het WordFit-voedingsplan weid ik ook een les aan die verschillende kleuren van groenten en fruit. Zij hebben namelijk allemaal een verschillend positief effect op onze gezondheid. Wil jij die info GRATIS ontvangen? Stuur even een mailtje naar info@wordfit.be en dan bezorg ik je deze info vandaag nog.

Smakelijk en veel succes op weg naar je fitheid ;-)

 

Fitte groeten,

Frédéric Heylen, uw fitheidscoach

 

Wil jij ook bruisen van energie door je voeding? Bekijk dan zeker even deze video...

 

Lees ook:

 

Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar