U bent hier

In de media

Hier vind je een overzicht van alle artikels die verschenen zijn over WordFit in de media.

donderdag, 17 november, 2016 - 15:12

Heistenaar Fré Heylen heeft met zijn bedrijf WordFit een stappenplan gelanceerd om mensen tot rust te leren komen. De lancering was een succes.

woensdag, 31 augustus, 2016 - 14:49

In Heist-Centrum vond gisteren het laatste voorbereidingsloopje voor Heist Loopt plaats. “De voorbije weken daagden er telkens vijftig à zestig mensen op”, vertelt fitheidscoach Fré Heylen van WordFit. “Ze trainden om zondag goed voorbereid te starten.”

dinsdag, 2 augustus, 2016 - 18:14

Wie wil niet fit door het leven gaan? De Heistse fitheidscoach Fré Heylen (32) met zijn WordFit-zaak in Bouwel (Grobbendonk) helpt mensen om dat doel te bereiken, ook via het internet. In vier jaar tijd bouwde hij een online community op die in Vlaanderen de grootste is geworden in haar soort.

dinsdag, 2 augustus, 2016 - 17:59

Frédéric Heylen, oprichter van WordFit geeft regelmatig presentaties over (één of meerder aspecten van) een fitte levensstijl. Zo ook op het Sportsymposium dat voetbalclub KVC Westerlo organiseert op 20/08/2016.

woensdag, 13 april, 2016 - 17:08

Xerius, die zelfstandigen adviseert en informeert maar ook gezinnen en werkgevers raad geven, vroegen mij (Fré Heylen,oprichter WordFit en ook uw fitheidscoach) of ze mij mochten interviewen en naar voor mochten schuiven als goede voorbeeld van een jonge ondernemer die zijn business laat groeien door veel gratis info weg te geven of met andere woorden contentmarketing inzet...

dinsdag, 26 mei, 2015 - 16:29

Wat een deelname aan Komen Eten niet kan teweeg brengen... Terwijl ik enkel wou laten zien dat gezond koken ook lekker kan zijn, moest ik er mijn functie als voorzitter van de Heistse sportraad door laten vallen. Lees er hier meer over.

dinsdag, 17 februari, 2015 - 18:35

Ook in het vorige artikel (Gazet van Antwerpen) werd er al gewag over gemaakt... Over het feit dat Frédéric Heylen (fitheidscoach en oprichter van WordFit.be) wel eens de nieuwe Sonja Kimpen zou kunnen worden. Lees er hier meer over. Veel leesplezier!

dinsdag, 17 februari, 2015 - 14:31

KOMEN ETEN - Sportieve Heistenaar Fré Heylen verbaast met 'powerkip' "Tussen de gangen door laat ik mijn gasten sporten"

dinsdag, 18 november, 2014 - 14:49

Het leven door de lens van een bekende buurtgenoot. FOTODAGBOEK van Fré Heylen •Zijn gemeente: Heist-op-den-Berg •Zijn job: oprichter WordFit.be, voorzitter sportraad Heist

Pagina's