WordFit rondt kaap van 25.000 volgers

 
HEIST-OP-DEN-BERG - WordFit, de grootste online fit-community van Vlaanderen van Heistenaar Fré Heylen, heeft de kaap van 25.000 volgers op sociale media Facebook en Instagram samen gerond. Hij wil via het internet nog meer mensen aan het bewegen krijgen.

"Van bij de start, toen ik startte met WordFit, geloofde ik heel erg in de kracht van communitybuilding. Het leek me interessant om zoveel mogelijk mensen te bereiken en daardoor je business te kunnen laten groeien. Maar het heeft ons zoveel meer gebracht...

Gaandeweg is het doel en de missie van WordFit ook helemaal veranderd. In eerste instantie wilden we gewoon mensen aan huis gaan begeleiden.

Doorheen de jaren evolueerde dit naar het feit dat we de missie hebben om Vlaanderen de fitste regio ter wereld te helpen worden. Dit door mensen te inspireren en te motiveren via het internet.Via onze 25.000 volgers via Facebook en Instagram samen lukt dat nu aardig.

Ondertussen zijn we ook gestart met WordFitMedia. We maken filmpjes met interessante oefeningen en tips", aldus Fré Heylen, wiens zaak in Bouwel (Grobbendonk) gevestigd is. 

 

door Bert Provoost.

INSPIRATIE OM GEZOND TE ETEN?

Volg ons op Instagram

 

 

 

BENIEUWED NAAR ONZE MISSIE??

DE MISSIE VAN WORDFIT IS...

ONTDEK HET HIER
Test CTA met afbeelding

Abonneer je op m'n podcast-kanaal

Goed in je Vel-podcast
Cover Fit zonder fitness Boek Fré Heylen van WordFit

  

Laat je verrassen en geef jouw leven een positieve boost.

 

Bestel hier je exemplaar